LIST OTWARTY Zdumiewa mnie ilosc wpisow na forum PRO...

LIST OTWARTY
Zdumiewa mnie ilosc wpisow na forum PRO Palucki, dziwnym jest ze portal wloclawek.info.pl, chetnie wpusza posty ktorych wartosc MERYTORYCZNA jest ZADNA. Portal POWINIEN byc ASERTYWNY i NIE lobbujacy na zadna STRONE!!! CZAS ROZLICZEN to wlasnie fakty ktore POKAZUJA JAKOSC RZADOW PALUCKIEGO (tu dopiero czas rozliczen ZBONIKOWSKIEGO nastapi, jesli DAMY mu szanse), Prosze o stosowanie sie MODERATOROW do DEKLAROWANEGO zobowiazania puszczania postow WSZYSTKICH tych ktorzy w sposob nie obrazliwy chca wyrazic swoje zdanie. Pozdrawiam forumowiczow oraz portal wloclawek.info.pl

3 komentarze

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto. Portal wloclawek.info.pl nie lobbuje za żadną stroną. Informujemy, że nie możemy wpuszczać wszystkich postów, gdyż część z nich codziennie się powtarza, dlatego część tych tekstów jest usuwana. Jeżeli dodawane są merytoryczne sprawy, a nie obraźliwe, nie w kółko powtarzające się to oczywiście są akceptowane. Nie możemy wpuszczać jak Pan pisze: "postow WSZYSTKICH tych ktorzy w sposob nie obrazliwy chca wyrazic swoje zdanie" gdyż duża część z nich powtarzana do znudzenia.

5 1
ID:22347

Mr.BetterKnow

Pan sprawiedliwy ma rację...
przecież widzicie jak niektóre osoby zmieniały kilkadziesiąt razy nick w różnych sprawach czasami nawet udawali dyskusje sami ze sobą zapominając że widać ich numer IP A za każdym razem byli tylko po stronie pana Pałuckiego. Jeden z tych numerów sprawdziłem dogłębnie.Okazało się że pan ten robi to na wielu portalach znalazłem nie tylko Włocławskich.Co najlepsze wypowiadał się także na forum o kulturystyce i sterydach gdzie uznał że nie jest za sterydami ale kiedyś sobie zamówił i były naprawdę dobre.Pokazuje to jaki typ ludzi tu się czasem wypowiada.
Ciekawe jest też to że kiedy jakiś czas temu krytycznie acz obiektywnie wypowiadałem się o panu Zbonikowskim to Ci sami ludzie dodawali mi plusy.

Popieram to byście patrzyli czy ktoś kto zakłada temat zawiera w nim jakąkolwiek wiedzę faktyczną i merytoryczną a nie tylko pustą i stronniczą opinię.
To wasz obowiązek jeśłi nie wykażecie się(chociaż wiem że nie jest łatwo moderować tak dużą ilością informacji.Ale jeśli się nie postaracie stracicie najwartościowszych czytelników i staniecie się zupełnie sztucznymi i syntetycznymi mediami jak inni a tego byście chyba nie chcieli.

Pozdrawiam

1 5
ID:22351

Ja też z tej wsi...

Ilość wpisów "pro" może świadczyć o tym, że większość włocławian ma olej w głowie i nie daje sie otumanić pisowską propagandą.

0 1
ID:22471

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA