No proszę kto jest dziś gościem CW! Pan Horonziak,...

No proszę kto jest dziś gościem CW! Pan Horonziak, któremu Włocławianie podziękowali za 4 lata owocnej i rzeczowej pracy na rzecz oświaty i kultury we Włocławku, podczas wyborów 21 listopada. Ten pan to jeszcze polityk? Uuuu, chyba już nie, bo ludzie dotąd nie znani w polityce zebrali więcej głosów. Proszę Pana, jeśli nie potrafi Pan interpretować wyników wyborów i ilości oddanych na Pana głosów, to już szybciutko tłumaczę, Panu już dziękujemy!

6 komentarzy

Teo

O , czy pan Horonziak już ozdrowiał czy jeszcze choruje.

7 2
ID:22377

Ja też z tej wsi...

Krzty wstydu ten człowiek nie ma...

7 2
ID:22392

Wesoły wylogowany

Dziś w Gazecie Wyborczej można było przeczytać o najsłynniejszych archeologach i poszukiwaczach przygód. Indiana Jones,Lara Croft, Martyna Wojciechowska i inni.
Jakoś zabrakło tam nazwiska naszej lokalnej gwiazdy archeologii i wszechdziedzin. Poczułem nieopisaną pustkę w sercu. Jakże to,po wyborczej klęsce listopadowej miałby zniknąć z moich pięknych oczu nasz ex-wiceprezydenciunio,geniusz Kujaw i reszty Świata?
Nie może tak być. Na szczęście jest "telewizja" CW która zapewni mi oglądanie mojego ulubieńca na długie zimowe wieczory. Jego widok znowu doprowadzi mój układ trawienny do samoregulacji.
Jeżeli miewacie problemy z trawieniem proponuję przejechać się do restauracji McDonalds. Po drodze miniecie kilka billboardów z tzw. kobietą, partnerką ( nie wnikam jaką) naszego ulubieńca archeologa niedocenionego.Widok tej pani równie dobrze wpływa na trawienie.Polecam przejażdzkę poobiednią z widokiem na nią.
Gdyby Leonardo da Vinci malował w dzisiejszych czasach obraz p.t. Dama z łasiczką zapewne powstałaby inna wersja:..z twarzą żonki naszego archeologa a tytuł brzmiałby "Dama łasa ... na kasę" .... urzędniczą.

7 2
ID:22398

ben Jakov

Pan Arkadiusz lubi sobie porządzić - jest "dobrym" koalicjantem dla każdej opcji politycznej...

4 1
ID:22403

lokaj

Horonziakowie są wspaniałymi ludźmi. Uczciwymi, honorowymi, dbającymi o nasze miasto... i nagle się o obudziłem. Ale koszmar.

5 0
ID:22411

seven

Wyborcy kochani...podejdźcie do tego po ludzku...
Porażka boli...strasznie boli...ale to nic...
165 głosów...to dopiero boli...boli x 165...

4 1
ID:22426

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA