Od byłego v-ce dowiadujemy się coraz więcej o...

Od byłego v-ce dowiadujemy się coraz więcej o nietrafionych inwestycjach i pojektach zatwierdzanych przez Pałuckiego.Myślę ,że o tych największych "przekrętach" dowiemy się w ostatnich dniach przed II turą.

5 komentarzy

Pytanie

Ale chyba trzeba dodać ,że w nich ten pan H brał czynny udział ,a przede wszystkim brał GRUBE PIENIĄDZE .... i jakoś go w ręce nie parzyły ,prawda ?

3 0
ID:22408

wirus AH1

A.Horonziak już się skompromitował. Bardziej chyba nie można. Pamiętam, jak kiedyś widziałem jego zachowanie w stosunku do Pałuckiego. Zachowywał się jak (...), który kocha swojego pana bezgranicznie. A teraz? Dno Panie AH.

3 0
ID:22410

lobbysta

v-ce wiedzac o przekretach dlaczego nie zglosil tego do prokuratury tylko sam uczestniczyl i bral profity jesli jest to prawda.

3 0
ID:22416

zyg

były v-ce jest zdruzgotany swoją porażką (bo przyznam, że to porażka wśród porażek :)) i teraz będzie dużo mówił. Niemniej uważam, że jego słowa niewiele są warte i niczego konkretnego się nie dowiemy. Nasz kochany język jest tak elastyczny i posiada tak wiele mechanizmów manipulacji, że można powiedzieć wiele nie mówiąc nic i odwrotnie. Język jakże właściwy dla naszych polityków i ich politycznego bełkotu. Jeśli rzuca się hasła to ja proszę o wiarygodne dokumenty!!!

4 1
ID:22424

Stacha

do lobbysty- Nasza prokuratura nic nie zrobi - to towarzystwo wzajemnej adoracji a w policji brakuje logicznie myślących prowadzących. spraw z pg. Wszystko to to wielki kabaret.

1 1
ID:22465

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA