Zbonikowski w debacie zamiast odpowiadać merytorycznie to...

Zbonikowski w debacie zamiast odpowiadać merytorycznie to zaczął atakować! Nie wypada to osobie na takim stanowisku i w dodatku kandydującej na prezydenta! Był .....
A ten pas startowy na cudzym terenie to juz szczyt niewiedzy!

10 komentarzy

:-)

Zbonkowski to robil DLA NAS CZLOWIEKU! a nie trzymal sie stolka jak PALUCKI dbajacy o SWOJ INTERES!

4 8
ID:22428

Iza

To Zbonikowski dba o swoje interesy !!!Obiecuje tylko i wykorzystuje schorowanych ludzi do kampani. Niech się za prace za 1200zł wezmie!!! Mam juz dosyc tych kłamstw i obietnic

5 3
ID:22435

Do szczerego

A jak atakuje Pałucki Zbonikowskiego?Te bilbordy na mieście ,konferencje opluwające posła czy to przystoi osobą reprezentującym pana prezydenta dla mnie jest to dno tych panów. Co do pasa startowego to trzeba było słuchac dokładnie są porozumienia między gminami .

3 5
ID:22448

:-)

Palucki trzeba powiedziec prawde PRZEGRAL te debate.

4 4
ID:22449

sportowiec

Do Szczerego. Słuchaj, swoją niekompetencję i nieudolność Pałucki przekazał Ci w całości. Oczywiscie nawet mu do głowy nie przyszło, że można z inną gminą współpracować i zrobić coś wspólnie. Powiedz zatem Szczery jak to jest, że można było wybudować cmentarz na Pinczacie? a dowiedz się komuszku jak wybudowano niedawno halę sportową w Sopocie/Gdańsku. I tyle. A na wyborach głosuj z rozmysłem. Nie na Paluckiego.

3 3
ID:22455

cygan

Zbonikowski się ośmieszył . Ta debata uświadomiła wszystkich mądrych Włocławian, że mają głosować na ANDRZEJA PAŁUCKIEGO. To człowiek honoru i na debacie nic nie wspomniał o MELEXE.

3 2
ID:22456

Ja też z tej wsi...

Tak! Zwłaszcza,że Pałucki, człowiek na poziomie, nie mówi takich głupot, jak Zboniu. Zboniu nadawał takim potokiem pustych słów, że spróbujcie sobie przypomnieć cokolwiek z jego wypowiedzi.

3 3
ID:22467

Polka

Zbonikowski wygrał debatę i tu was boli. Jeszcze trochę, a stołeczki odkleją się od waszych tyłków :) Czas na zmainy - czas by prezydentem został ZBONIKOWSKI!

2 3
ID:22485

lux

Zbonikowski wygrał debatę chyba na fujarce, a prezydentem może zostać na Cyprze.

2 1
ID:22497

patkab1987

Do DO SZCZEREGO. Pałucki atakuje na bilbordach?? Chyba Ci się cos przyśniło. A nie widziałeś bilbordów Zbonikowskiego pt. Nie głosuj na Pałę??

2 0
ID:22526

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA