Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi...

Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi czasy mieli wątpliwą przyjemność leczenia się w szpitalu na Wienieckiej: czy przydarzyło się Wam, Waszym bliskim lub znajomym aby trafić do szpitala z jedną dolegliwością, a wrócić z inną, otrzymaną w gratisie od naszej kochanej służby zdrowia?
Jeśli tak to piszcie o tym.
Nadmieniam, że mnie to spotkało - powrót ze szpitala z "jelitówką" i zaczynam się zastanawiać, czy była to sytuacja jednostkowa, czy nie? Choć po objawach występujących u innych osób leczonych na Wienieckiej powątpiewam w to.

2 komentarze

Pytanie

Zawsze ilekroć muszę ,,posmakować'' uslug tego włocławskiego przybytku pani Kłapacz -Kopacz zastanawiam się dlaczego w Toruniu na Józefa może być normalnie ,a w tym włoclaskim grajdołku -nie. Moze to wina upolitycznionej dyrekcji...? Albo .... włocławscy pacjeci nie pasują do modelu leczenia miejscowych lekarzy ....?

0 0
ID:23395

IP

Ciekawe co na to trójca m.beków, a w szczególności grzejnik, mąż sławnej medyczki aspirynki?Temu panu taki poziom szpitala nie przeszkadza , bo to dla niego czysta kasa,jak śpiewa Marylka.Hahaha

0 0
ID:23420

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA