Uwaga! Persona z wadą wymowy spotkała się z...

Uwaga! Persona z wadą wymowy spotkała się z ,,odpowiedzialnymi '' za bałagan na kolei .Ustalono: natychmiast zwiękzsyć ilośc spółek i zatrudnić ,,rodzinkę'',oraz zaplecze partyjne , natychmias zwolnić Zenka Kuternogę z 15 budki klejki bieszczadzkiej za karygodne nieodśnieżenie ławki przed budką (Art 52 KP),a poza tym premie kolesi prezesów podwyższyć do 25 tyś na łba netto za trudne warunki ,,pracy'' . ....I Łby polecą ....do kasy .....Czy nie macie POdobnych odczuć ?

5 komentarzy

poliszynell

Pytanie:)
Celowe niszczenie PKP:
1.Krok pierwszy:
przez import taniej benzyny i stosownie zaniżonej o 50% ceny (0.40 USD) praktycznie zniszczono PKP, które wobec taniego transportu samochodowego utraciły 50% przewozów i zmuszone zostały do likwidacji połowy taboru, podczas gdy transport samochodowy - musi być finansowany importem benzyny. /PKP zostaje ogłoszone nierentowną firmą/
2. Krok następny:
aby zapobiec nierentowności PKP wprowadzono projekt "restrukturyzacji". Podzielono firmę na dziesiątki spółek .Dlaczego PKP podzielono na "euroregiony" pod dyktando Eurosojuza?
Bo w mętnej wodzie łatwo ryby łowić. Im więcej bałaganu tym łatwiej bezkarnie przejąć na WŁASNOŚĆ CUDZE MIENIE. Chaos na kolei, zamieszanie i niewytłumaczalne kłopoty ze zmianą rozkładu jazdy, nieogrzane pociągi, wielogodzinne opóźnienia nie są przypadkiem, a celową działalnością. Zadaniem ich jest wywołanie nastroju gotowości podróżnych do oddania kolei komukolwiek, byleby pociągi jeździły punktualniej i aby były ogrzane, a kolej aby funkcjonowała lepiej, a najlepiej bez zarzutu. A ten "ktokolwiek", to zagraniczni inwestorzy m.in. Deutsche Bundes.

4 0
ID:23524

Pytanie

Czyli tajemnicą ,,poliszynela '' są rewolucyjne i odkrywcze plany ,,modernizacji'' kolei za przykładem . przemysłu cukrowniczego ,cementowni ,hut ,stoczni . Hasło na najbliższe wybory powinno w takim razie brzmieć ..........POLAK MURZYNEM WE WŁASNYM KRAJU -kto jest za ?

2 1
ID:23535

IP

~Pytanie |
Ja jestem za nie obrażaniem na tym forum czarnoskórych ludzi!!!l
Lepiej napisać ,że popierasz zawsze słuszne idee Solidarności.Hahaha

0 0
ID:23567

Pytanie

Do IP - Już czujesz się obrażony ?Czy to znaczy ,że mam rację ?

1 0
ID:23584

szuja

~Pytanie |
Problem polega na tym ,ze nie wiem czy to jest nick ,czy to jest pytanie ,czy głupawa odpowiedź i jak na nią odpowiedzieć, pisząc pytanie.Hahaha

0 1
ID:23592

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA