Dzisiaj wieczorem, zjawil sie poslaniec z SM Poludnie z...

Dzisiaj wieczorem, zjawil sie poslaniec z SM Poludnie z "podwyzka" (czynszu) az o 33zl, niestety ja w przeciwienstwie do Prezydenta Paluckiego nie moglem "odmowic" podwyzki.

PS. Przypomina mi sie debata gdzie Palucki na informacje od Zbonikowskiego o podwyzkach na 2011, powiedzial ze sobie to Zbonikowski wymyslil... a to jednak PRAWDA. Przykre.

9 komentarzy

brak

Pałucki ma taki sam wpływ na podwyżkę czynszu w SM Południe jak ja na podwyżkę stawki VAT-u!

6 5
ID:23796

brak+

święta racja

5 3
ID:23802

dzonny_killer

dziwne, bo lewy zbysiu to jego funfel z najlepszych czerwonych czasów :p Ponadto o ile pamiętam z debat, to najpierw paootzky powiedział, że on nie ma wpływu na PODWYŻKI czynszu, a po jakimś czasie chwalił się, że to dzięki niemu, że to jego zasługą było, że w xxx roku nie było PODWYŻEK. Rozdwojenie jaźni? Skleroza postępowa? Maniakalne urojenia? Schizofrenia? Czy też po prostu starość nie radość? Bo chyba nikt nie podejrzewa "ulubieńca" narodu włocławskiego o celowe kłamstwa, prawda?

3 1
ID:23811

rajmund

Zbysio chyba szykuje podwyżkę dla siebie i dla wiecznej rady.

2 0
ID:23813

Pol

Weżmy się w garść i odwołajmy to towarzystwo wzajemnej adoracji, bo inaczej będą podwyżki co roku coraz wyższe. Pan prezes mści się teraz za to,że nie został radnym.

0 0
ID:23824

zakonnik

Święta racja, Pol ma całkowitą rację. Odwołać łobuzów.

0 0
ID:23839

Stacha

W Radzie Nadzorczej też są kolesie prezydenta - trzeba chodzić na zebrania i wybierać a teraz możesz sobie ponarzekać.

0 0
ID:23842

Bogna

Trzeba się zorganizować i zwołać Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie. Nie można dopuścić aby kilku cwaniaków rządziło naszymi pieniędzmi. Należy odwołać zarząd i równocześnie radę nadzorczą.

0 0
ID:23843

BUBU

Popieram. A może Pan Zbysio L. wyjaśni kiedyś pozycję w opłatach czynszowych pod tytułem "EKSPLOATACJA". W wielkim skrócie słowo to oznacza zużycie. Przecież mieszkanie jest moje i "zużywam" je sobie. Więc do diabła dlaczego mam za to płacić ???? Wiem odpowiedź brzmi przecież trzeba pomalować blok, wymienić papę na dachu itd, itp. Owszem ale od tego jest przecież inna pula na którą płacimy pod hasłem FUNDUSZ REMONTOWY.
P.S. Popieram w 100 % odwołać to towarzystwo.

1 0
ID:23867

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA