mr.betterknow To już pojechałeś ,hahaha.Jak Pałucki...

mr.betterknow To już pojechałeś ,hahaha.Jak Pałucki może dostawać emeryturę policyjna jak pracował w milicji przez pół roku.Pytałem się jednego znajomego ile może mieć emerytury ten v-ce z Saniko były (jak ktoś napisał) Komendant z Torunia co Rydzyka służbowym samochodem woził na pielgrzymki .Max 4-y tałzeny.Ale jak podejmuje prace, to mu coś tam ,coś tam zabierają a nawet zawieszają.Może sam napisze,bo na stronce nikogo takiego nie zawiesili,bym wysłał maila???Jak towarzysz
mr.betterknow chce niech sam się zapyta,toż on chba nie dziewica i da......odpowiedź.Śmiało!Hahaha

9 komentarzy

xyz

w zwiazku z tym, ze szuja nawiazuje do wypowiedzi, do ktorej i ja mam cos do dodania a tamten temat juz "zszedl" na 2 strone pozwole sobie wtracic tutaj swoje 3 grosze:

cytat mr.betterknow
"XYZ Cwane zagrywki i nawet udane.Udalo Ci sie zmienic temat by nie mowic o panu z Saniko.Tylko dlaczego tak bardzo Tobie zalezy na tym by pisac o mnie a nie o temacie?"

czlowieku - Ty naprawde masz jakies obsesje. W tym wypadku moja ostatnia rada dla Ciebie to taka, ze pisze sie "sedna" a nie "setna". Sedno sprawy to nie jest cos zwiazane z np. setna pozycja...

cytat dzonny_killer:
"Zapraszam @xyz do czestszych dyskusji"

Zaczynam podejrzewac ze spora czesc ludzi ktorzy tu pisza mozna podzielic na dwie grupy: pierwsza to nieudolni (latwi do omamienia przez aktualna opozycje), ktorzy swoimi porazkami chca obarczyc innych a druga to sztaby wyborcze.
Wybacz, ale spiski, intrygi, podejrzenia i oczernianie innych to nie dla mnie... Pozdrawiam serdecznie

PS. prosze nie odpowiadac na moja wypowiedz, zeby nie zmieniac tematu. Dziekuje.

2 1
ID:24099

dzonny_killer

@Szujo... niestety (na szczęście) MYLISZ się z tymi 4 tałzenami. Otóż bieńkowski mirek nie jest vicepreziem - on tylko pierdzi w stołek w zarządzie saniko za kwotę 6232,66 zł miesięcznie, ponadto jego emerytura milicyjna wynosi 9719,24 miesięcznie!!! Nieco to odbiega od tych skromnych 4 tałzenów. Nic mu nie zabierają, nic mu nie zawieszają, choć platfusy chcą zakazać łączenia ETATÓW z emeryturami - jedna z niewielu słusznych koncepcji. Ciekawi mnie tylko czy bieniu się tak "zasłużył" w MO na TAKĄ emeryturę!!!

@xyz - proszę wybaczyć, ale nie da się nie odnieść do Pańskiej wypowiedzi... Nie wiem o co chodzi Panu Lepszemu, wydaje się być dobrym chłopakiem, choć czasem zbyt radykalnie zakręconym - może jeszcze jest młody i nieopierzony? Już kilka razy poprawiałem mu błędy i widzę, że ma coś wspólnego z zapomnianym @krisssem ;-) Nie chciałbym być zaliczonym do "nieudolnych" i z pewnością nie jestem "łatwy do omamienia", choć zaliczałbym się do opozycji. Jednocześnie nie należę do żadnej partii, a tym samym do żadnego sztabu wyborczego, więc... ???

Skoro "spiski, intrygi etc." nie są dla Pana to jeszcze lepiej, bo każdy wartościowy dyskutant podnosi poziom dyskusji, a na tym najbardziej mi (i portalowi powinno) zależy. Zatem... nie kończ Waść...

5 1
ID:24110

szuja

Ty mi gościu nie trukaj tylko przeczytaj co sam napisałeś .Przypominam jak masz sklerozę...A teraz wróćmy do sedna
cyt...
Więc ile zarabia Pan wiceprezes Saniko za swoja pracę?
Skoro to przedsiębiorstwo miejskie informacja ta powinna być udostępniona.
Ciekaw jestem też tego jaką funkcję sprawował w Policji skoro dostaje aż 9 tysięcy złotych bo chyba nie każdy funkcjonariusz tyle dostaje?
Swoją drogą czy Pan Pałucki też dostaje emeryturę policyjną?
Proszę o kontynuację dyskusji.
Pozdrawiam...koniec cyt.

3 1
ID:24117

rys

Prezio byl zastepca komendanta

0 0
ID:24125

dzonny_killer

1.Runą w łunach, spłoną w pożarach
Krzyże Kościołów , krzyże ofiarne
I w bezpowrotnym zgubi się szlaku
Z Lechickiej ziemi Orzeł Polaków

2. O słońce jasne, wodzu Stalinie
Niech władza twoja nigdy nie zginie
Niech jako orłów prowadzi z gniazda
Rosji i Kremla płonąca gwiazda

3. Na ziemskim globie flagi czerwone
Będą na chwałę grały jak dzwony
Czerwona Armia i wódz jej Stalin
Odwiecznych wrogów swoich obali

4. Zmienisz się rychło w wieku godzinie
Polsko , a twoje córy i syny
Wiara i każdy krzyż na mogile
U stóp nam legnie w prochu i pyle

Miłosz ponoć dostał nawet za to nagrodę od Wujka Joe ;-)

2 1
ID:24128

szuja

dzonny_killer
To ja śnię.Pewno był na etacie generała. Ale jeszcze ma mało i musi dorabiać w SANIKO.Kuźwa nie łapię.

2 1
ID:24149

Stacha

Ilu mamy emerytowanych policjantów na ciepłych posadkach? Straż Miejska- komendant i nie tylko-,Saniko - kto jeszcze?

4 0
ID:24157

szuja

Stacha i Pytanie -dlaczego nie idziecie do policji? Przecież kobiety przyjmują ,tylko że z wykształceniem!Hahaha

1 1
ID:24179

Pytanie

Do szuja -Właśnie ?????????????

0 0
ID:24262

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA