Przypominam -po ,,mieście'' Włocławek poruszamy się...

Przypominam -po ,,mieście'' Włocławek poruszamy się pojazdami z prędkością nie większą niż 30 km/h (!!!!!!!!!).Skoro takie jest życzenie naszych (bez)radnych , to dlaczego nie mielibyśmy się do tego nakazu zastosować ? Szczególnie wolno jeżdzimy w okolicach siedziby ,,naszych'' (bez)radnych -co Wy na to ?

8 komentarzy

skrzat

Hej! to jakis zart? bo nie rozumie? Myslalam ze 50 jak zawsze... Mozesz mnie objasnic bo mandat zaplace a znakow jakos nie dostrzegam ale jesli tak ma byc o czemu nie beda koreczki az milo! To o to chodzi to taki protest????? i jeszcze cos do tych ktorzy w dziwny sposob reaguja na moj wpis o Sylwestrze! Chodzi o to ze takie aspiracje jak budowa Centrum Kultury Zimowe Ogrody i Cud miod Bulwary a tu taki niewypal przy organizacji imprez masowych! Na dobra sprawe caly nasz kraj zbroczony jest krwia i mogilami ale nie w tym byla moja intencja no i bez doslownosci typu kosciol i slob czy msza pogrzebowa... trzeba czytac miedzy wierszami mili moi> ja tu nie mieszkam jesli Wam po drodze gnac w te strone miasta to...przyjemnej zabawy w przyszlosci!!!!

1 2
ID:24174

Stacha

Proponuję spacerek Panu Pałuckiemu- może zobaczy na własne oczy jak miasto wygląda, jezdnie dziurawe, lodowiska ,- hałdy śniegu na chodnikach. Czy miasto ma jeszcze gospodarza - ?

10 3
ID:24181

świnka Peppa

A no ma, ma. I to nawet czterech. Znasz takie powiedzenie "Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść"? Gdzie prezydentów czterech, tam... jedna wielka włocławska dziurawowo-oblodzono-brudna kicha.

0 1
ID:24183

ciekawa

a co się stało z jezdnia na wiadukcie obok tesco? wygląda, jakby coś ją zeżarło. żenada.

0 1
ID:24185

ben Jakov

Śmieszą mnie biadolenia sierot po Marksie, bo tak czule wspominają czasy, gzie wszystko kosztowało NIC. Budżet miasta jest ograniczony. Prezydent i radni muszą dokonywać wyborów na co pieniądze wydawać. Zrozumiałe przy tym, że nie wszyscy zadowoleni będą, bo każdy z nas ma inne priorytety...

1 2
ID:24186

dzonny_killer

@Stacha obudź się i zejdź na ziemię... co Ty myślisz, że paootzky nie wie co jest w mieście, jak to wszystko kijowo wygląda... wszyściuteńko wie doskonale... a że z tym nic nie robi, olewa i miasto i mieszkańców to już inna bajka... najpierw po wyborach musi odwdzięczyć się swoim najbliższym "wyborcom", później odpocząć i zebrać siły oraz kasę na kampanię dla namaszczonego za 4 lata...

1 2
ID:24195

Stanisław Zaparucha

Pałucki wraz z Klubem Seniora SLD nie potrafią zadbać o podstawowe warunki do życia w mieście. Wszyscy któryz głosowali na nich będą żałowali, dobrze im tak.

1 2
ID:24200

szuja

Ja uważam ,że Pałucki i Kuźniewicz to wszystko ok,ale reszta tego do huty Katowice.Myślałem ,ze Pałucki dobierze sobie ludzi młodych a tu starocie.W Radzie Miasta jeszcze gorzej tam to już nawet nie złom ale skorodowane resztki..........

1 0
ID:24215

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA