Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie...

Czy temu Adamkowi przewróciło się w głowie - będzie walczył z Kliczką, chyba że liczy na kasę za walkę/będzie przyzwoita/ szkoda jego przygotowań lepiej niech zamówi nosze, szkoda pieniędzy widzów bo będzie to tylko przereklamowana walka a kibice wyjdą z opuszczonymi nosami, wszystkie tego typu walki są organizowane wyłącznie żeby zarobić i nic więcej.

16 komentarzy

świnka Peppa

Za takie pieniądze to ja mogę z nimi obydwoma naraz walczyć. Toples. Żadna praca nie hańbi.
Swoją drogą Marku to już dawno sport przestał być uprawiany dla satysfakcji czy innych wyższych korzyści. dziś tylko kasa, kasa, kasa. Czy to sport, czy polityka.

3 1
ID:24228

ben Jakov

Dostać po pysku na własne życzenie, to jednak wielka rzecz... Cóż, zboczenia różne są...

2 0
ID:24232

Stacha

Adamek jest pazerny na kasę a Kliczko da mu szkołę boksu.

1 2
ID:24242

b.a.m.

jakbys facet chos odrobine interesował się boksem, to bys wiedział, że:
1. W wadze ciezkiej wszystkie pasy mają bracia Kliczko i Haye - czyli jak chcesz byc mistrzem to masz te 3 opcje, Haye i Adamek - nie ma i nie było opcji. Haye sie boi, bo jest tylko niezły i ma zabójczego "hayemakera", nic wiecej. Adamek by go roznióśł.
2. Adamek od poczatku kariery w wadze ciezkiej powtarza jak mantre, ze chce walczyc z którymś z Kliczków, wiec nie rzoumiem zdziwienia. W końću o to mu chodziło i w końcu to osiągnął.
3. Pieniądze? A przepraszam cwaniaku, pracujesz może za darmo? Pewnie nie. No więc adamek też nie, a jak ci żal, to trzabyło boksować od dziecka...
4. Jak sie nie znasz niedzielny kibicu jeden z drugim, to odpalcie se jakis anwil, czy legie i gitary nie zawracajcie.
5. Zamówić nosze? Hmm, Sosnowski jakoś nie zamawiał, tylko walczył. To właśnie odróżnia kozaków od ciebie jeden z drugim (czy od naszych piłkarzy). Kozak wie ze wygra - wy (i piłkarze) juz przed starciem wiecie ze przegraliscie. Więc przegrancy zamknąć jadaczki i cieszyc sie wielką szansą TOmka.
6. Skorro Sosnowski mógł, to czemu Adamek nie? Troche logiki panowie.

Moim zdaniem nie ma dużych szans, ale szansa jest. Adamkowi brakuje tylko i wyłącznie silnego ciosu. W całej reszcie (uniki, taniec po ringu, szybkość) jest (przynajmniej na papierze) lepszy. Nie róbmy z tych kliczków niewiadomo kogo, wcale nie są cudowni tacy. MAją potężne ciosy i harują jak woły - to wystarcza.

3 0
ID:24263

Marek

B.a.m. -może i mądrze piszesz ale ostro choć sam nie wierzysz w równorzędną walkę nie napisałeś że jest to robione dla kasy nie licząc się z kasą kibiców a bedzie to 100 zł pewne, napisz że chce zarobić bo ma braki i będzie OK, po co wciskać ludziom ciemnote jakie on ma szanse

0 0
ID:24276

b.a.m.

ostro, ponieważ mam juz dosyc tej typowej "polskości", czyli deprecjonowania osiągnięć naszych sportowców (których na poziomie mamy tak niewielu) oraz zaglądania w cudzą kieszeń. Dla kasy? A ktoś dziś robi cokolwiek bezinteresownie? Sosnowski przytulił milion (a jest miernym bokserem), to Adamek powinien przytulic z 10 w takim razie. Każdy chce zarobić (ty nie?) ale trzeba to robić z klasą. Ja tam dopinguję Tomka (mimo, że "papier" daje wygraną Kliczki) i wierze, że jak wzniesie sie na wyżyny swoich możłiwości (i poprawi siłę ciosu) to może dać rade. Inna sprawa, to żeby pokonać mistrza świata to albo k.o. albo naprawde bardzo wyrazna przewaga. Na k.o. ze strony adamka nie ma co liczyć, na punkty z mistrzem tez sie nie wygra. Ale walczyć trzeba, nie takie walki już sportowy świat oglądał. Adamek ma braki? Hmm, nie sądze. Z tego co słyszałem ma bardzo pokaźne konto w banku, na które zapracował. A walka o Mistrzostwo Świata musi dawać duza forsę, bo to jest walka o MŚ. Proste. Dziwne ze ma wlaczyc o najwyzsze trofeum za grosze. sory. Poza tym każdy facet jest jak bank, musi zarabiac na rodzine. A kariera boksera konczy się około 40tki...

2 0
ID:24286

szuja

No i co?????????

0 0
ID:24300

normal

@b.a.m."facet jest jak bank.musi zarabiać na rodzine"-tym bardziej na rodzine radia maryja.

0 1
ID:24336

b.a.m.

nie no, przecież lepiej na rodzinę TVN i GW,
radio maryja można olać, tvn i gw (media żydowsko-esbeckie) jest strasznie ciężko, bo przeciez to "najlepsze i najbardziej opiniotwórcze media" (dla matołów, kto ma rozum to wie, że to totalny syf i manipulacja)

0 1
ID:24338

normal

hmm,"rodzina TVN","rodzina GW" ?można i tak ale to już powielanie hasełka.Pozym nie słszałem o tym żeby Adamek wspominał że jest fanem tych stacji ale żę entuzjasta Rydzyka ,Radia Maryja I TV Trwam owszem wspominał.

0 1
ID:24383

b.a.m.

Nie załapałeś, więc wytłumaczę jak dziecku: no dobrze. czyli co, jak ogląda tvn i czyta gw jest ok, tak? bo oni są fajni, tak? a jak jest fanem Maryja czy trwam, czy czyta Gazetę Polską to jest be? Bo co? Bo tak telewizor mówi? A ch... ci facet do tego co on ogląda co czyta i co wspiera. To jest jego sprawa. Uzurpujesz sobie prawo do decydowania o tym co kto ma czytac i oglądać? jesteś smieszny i żałosny facet. MNie tam nie interesuje co on porabia, je ogląda i ile zarabia. Mnie jako kibica interesuje wynik sportowy tylko i wyłącznie - a ten jak na razie nie jest zły. Właściwie to TA jest najlepszym bokserem zawodowym w polskiej historii.

A ty maluczki człowieczku zajmij się lepiej swoim życiem. Oducz sie zaglądania w czyjąś kieszeń, lodówkę czy telewizor.

1 0
ID:24388

dzonny_killer

Ogólnie b.a.m. masz rację. Też nie rozumiem dlaczego tak wszyscy zaciekle wciskają się w kieszeń Adamka. To jego sprawa w jaki sposób zarabia, skoro mu za to płacą. Trochę nie bardzo b.a.m.ie pojechałeś po kibicach Anwilu czy Legii. W końcu to też sport i obrażanie kogoś za kibicowanie takiej czy innej dyscyplinie, czy klubowi nie przystoi kulturalnym kibicom. Choć ja nie rozumiem jak można być kibicem (s)realu madryt ;-) :p

1 0
ID:24389

b.a.m.

aj tam nikomu nie chciałem pojechać dżonny. po prostu na koszykówce wszyscy w naszym mieście sie właściwie znają, a na piłce wszyscy w Polsce (niby ). Jak widac z boksem trudniej troche, wiec niech włączy se sport o ktorym ma pojecie ;) Nie było moim celem obrażanie nikogokolwiek. Pozdro kibice!

1 0
ID:24397

szuja

Właśnie nikt mi nie odpowiedział.No i co???

1 0
ID:24424

dzonny_killer

@Szujo to tak po kibicowsku... Jajco :p

1 0
ID:24452

normal

@b.a.cm-śmieszny i załosny to jesteś ty "wielki człowieczku".Mam gdziesjakiegoś Adamka,Anwil czy Kubice czy innego Małysza.A jesli chodzi o szczególy to napisałem prawde o którą ty niewiedzieć czemu sie tak strasznie burzysz.Wyluzuj odrobine bo żyłeczka pęknie i walki niedoczekasz i Adamek bedzie smutny.

0 2
ID:24460

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA