Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było...

Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziś. nie można było wyjechać samochodem z Kazika?

2 komentarze

b.a.m.

JA NIE MOGŁEM WJECHAC DO PRACY, BO jakiś madafaka ze strazy miejskiej zaczał sie wytrzasac i mnie przeganiac, bo on cośtam. Bo on mi łaskę robi, żyje za moje i jeszcze utrudnia mi dotarcie do pracy.
Był bieg jakiś, WOŚP czy coś, tyle ze 3 godziny po zakonczeniu biegu niektóre przeszkody postawione przez SM nadal tam stały. Pogonić te bandę nierobów do pracy panie prezydencie!

2 2
ID:24291

Włocławianin

DZIŚ BYŁ ORGANIZOWANY 2 WŁOCŁAWSKI BIEG WOŚP ,I ZGODNIE Z ROZPORZĄDZENIEM PREZYDENTA MIASTA WŁOCŁAWKA , MZD WŁOCŁAWEK , WOJEWÓDZKIEGO KOMENDANTA POLICJI ORGANIZATOR MIAŁ PRAWO WYŁĄCZYĆ WIĘKSZOŚĆ DRÓG NA OSIEDLU KAZIMIERZA Z RUCHU DROGOWEGO W GODZ.8.00 -15.00 INFO NA WŁOCŁAWSKICH PORTALACH MIN TUTAJ http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,polecamy,4,1,ii_bieg_wielkiej_orkiestry_swiat,15122.html

Drogi b.a.m jest niemożliwością aby 3 godziny po zakończeniu biegu pozostały przeszkody z tego względu że bieg zakończył się ok godz. 12.50 a cała impreza o godz. 14 .30 wszelkiego rodzaju bramki i znaki drogowe zostały zdjęte w godzinach 13.30 -14.00.

Niema się co denerwować tylko tylko trzeba się przyzwyczajać że we Wlocku organizowanych będzie więcej imprez tego typu ,w mieście i centrum wyłączane będą główne drogi itp.

Włocławek jest specyficznym miastem a Polacy są specyficznym narodem któremu nigdy nic nie pasuje , co by się nie robiło to i tak zawsze jest źle, wiec proszę się nie denerwować tylko troch wyrozumiałości :)

3 1
ID:24302

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA