Witam kolejny ciekawy...

Witam
kolejny ciekawy artykuł...
http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/swiadkowie-afery-wyborczej-sa-zastraszani/
proszę o dyskusje
Pozdrawiam

7 komentarzy

pinokio

cos jest rzeczy ale ja mam dystans do tych rewelacji i wiem ze panuje zbiorowa histeria zwlaszcza w PiS Biedacy uwazaja ze nikt nic innego nie ma do roboty tylko dybac na ich zycie... no nie az tacy wazni to oni nie sa!!! Przerost formy nad trescia i zeby bylo jasne nie kreci mnie PO ale jestem PRZECIW PiS!

3 0
ID:24437

Pytanie

,,Kryształowa uczciwość '' Platformersów zaczyna przybierać barwy bagienne . Okazuje sie ,że to organizacja Rosołów, Sobiesiaków Rychów i Zdzichów ,a na czele druzyny stoi naczelny blagier RP .On POwie wszystko ,byle żłób nie odsunął sie poza zasięg wzroku ...a głupi naród jeszcze raz uwierzy?

4 2
ID:24439

dzonny_killer

Gdzieś wróbelki ćwierkały i bociany klekotały, zanim do ciepłych krajów odleciały, że i we Włocławku niektórym na różne sposoby zamykano buzie... oj na bardzo różne sposoby..., ale przecież to tylko "ptasie" (p)loty, bo nasze miasto jest ze wszechmiar CZYSTE, podobnie jak i nasi (bez)radni...

2 0
ID:24455

mr.betterknow

Istotnie chciałem nawiązać do tego co działo się we Włocławku ale nie chciałem zawierać tego w temacie.Szanowny Dzonny trafnie wyczułeś powiązanie.Ja również słyszałem o tych p(lotach).Niestety słyszałem to już od kilku osób z niezależnych źródeł.Podobno przed wyborami CW miało kilka wizyt gdzie "ustalono" ich wytyczne pracy.

1 0
ID:24458

pinokio

jesli macie tzw twarde dowody no to zglosic gdzie trzeba a jesli to plotki to po cholere tym sie zajmowac? plotka wroblem wyleci a krowa sie staje.....

0 1
ID:24465

dzonny_killer

Widzisz @Pinokio... po pierwsze część "twardych dowodów" została zgłoszona (kilka mam jeszcze w aparacie :) ), ale jak dało się zauważyć... CISZA!!! Część usłyszałem od wiarygodnych osób, które w nawiązaniu do tytułu (linku) były "odpowiednio instruowane"... Widzisz... to nie takie proste :( i wygląda na to, że mało nas do "pieczenia chleba"

1 0
ID:24475

pinokio

I trafiles w sedno!!! Zbyt malo a chlebek wszyscy chca jesc! Jak moge pomoc??? chetnie popieke ten chleb tylko powiedz co mam zrobic?????

1 0
ID:24483

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA