Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach...

Mam propozycje odnośnie ;kupekpsich; mamy przy blokach śmietniki ,można wydzielić teren na toalety dla psów ,wlasciciel psa byłby zobowiązany posprzątać kupkę w innych miejscach . w celu unikniecia grożącego mandatu.

6 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Idzie facet, patrzy, a tu dzieciak na kolanach zaiwania na trawniku.
- co robisz?
- psie kupy zbieram pse pana!
- ale z ciebie dobre dziecko, koledzy powinni brać przykład
- wiem, pse pana!
- ale zobacz - tam, z prawej strony zostawiłeś jedną!
- taką jus mam pse pana...!
;)))

2 0
ID:24444

ben Jakov

Propozycja z cyklu "fantastyka obyczajowa"....

0 0
ID:24447

Tedy

Skoro nie wszyscy właściciele psów nie chcą sprzątać najlepiej wliczyć w cenę sprzedawanej karmy koszty związane z utrzymaniem czystości. Mam tak "jednomyślną radę" ,która może to uchwalić natychmiast i wprowadzić koncesję na sprzedaż karmy w mieście.

0 2
ID:24451

dzonny_killer

@tedy - twój pomysł byłby o tyle dobry, o ile wliczone w cenę karmy "koszty" byłyby przekazywane na firmy zajmujące się sprzątaniem... Jest oczywiście jakieś "ale". Po pierwsze moim zdaniem jest to niewykonalne, bo jakim cudem wiele różnych firm produkujących, czy tylko importujących żywność miałoby oddawać jakąś część od sprzedaży... nowy podatek? Poza tym jest to tym bardziej nierealne, że jednak sporo właścicieli zwierząt nie kupuje karmy, tylko żywi "domowymi specjałami"...
@Kaloryferku masz specyficzne poczucie humoru :))) mam nadzieję, że to nie z dzieciństwa :p

1 0
ID:24462

barbapapa

....kazdy pomysl jest dobry ale jak sklonic ludzi do stosowania sie? jak znasz sposob to zaslugujesz na NOBLA. Od dziecka trzeba wychowywac uczyc no ale jesli rodzic babcia czy inna ciocia tak sie zachowuja wiec...? Moze do DANII wysylac na kursy ? Unia daje na cos takiego....?????

1 0
ID:24467

Swój

za psa płace podatek więc ma prawo zrobić gdzie chce !!! niech sprzątają ci co zabrali za to ten podatek napewno starczy na nie jedną wypłatę dla spec ekipy od sprzątania

1 0
ID:24577

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA