Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta...

Pan Stocki wypowiada się co 2 dni w telewizji WC. Ta telewizja opiera się tylko i wyłącznie na krytyce Pałuckiego zamiast na obiektywizmie! Pan Stocki sam zadaje retoryczne pytania do zarządu naszego miasta i co najśmieszniejsze sam sobie na te pytania w odpowiedni i wygodny dla siebie sposób odpowiada, hehe I to jest śmieszne a nie zabawne. No ale cóż włocławianie nie dali na szczęście władzy Zbonikowskiemu a Stockiemu, który pracuje dla posła PiSu nie pozostaje nic tylko zgryźliwość wobec Pałuckiego za obrazę na mieszkańcach.

11 komentarzy

pinokio

tego nie rozgryzie nawet sierzant GARSYJA piszac fonetycznie! W@ilcze prawo opozycji krytykowac sztuka polega na tym zeby ta krytyka byla z ludzka twarza i merytoryczna... w miare! U nas stale sa igrzyska i coz trzeba wrzucic na ..luz dla wlasnej zdrowotnosci.

2 0
ID:24477

dzonny_killer

@zorro... geniusz twój i błysk ciętej wypowiedzi zauważyłem w powyższym poście. Skoro Stocki jest z pisu, to oczywistym jest, że będzie krytykował paootzkiego (zresztą każdy ma oczy i widzi co p. odpierdziela i nie musi być z pisu, żeby go krytykować). Podobnie z mediami: wszyscy we Włocławku wiedzą, że tvkujawy sprzyja paootzkiemu, zaś cw24 go krytykuje. Obie telewizje są stronnicze, jednak to kujawy są zaślepione i sterowane odgórnie. Czym się zatem różnisz od stockiego. Robisz dokładnie to samo, co on, tylko pałę zamieniłeś na stoka.

2 2
ID:24479

pinokio

....a tak wogole to sa u nas telewizje....? ja mysle ze to raczej na poziomie ...zlobka sa obie stacje no ale wolne media maja prawo do ....wolnosci.

2 2
ID:24485

Herkules

Wstyd mi że pan Stocki jest przedstawicielem naszego miasta.

2 1
ID:24497

Włocławianiuuuniuś

Drogi zorro - za dużo oglądasz telewizji.

2 1
ID:24503

sportowiec

@ Herkules. A mnie jest wstyd, że miasto jest tak zarządzane, że objętość psich gówien leżacych na ulicach jest już większa niż kubatura magistratu. Z dziurami w jezdniach podobnie.

1 0
ID:24509

pinokio

tez mnie te kupy i dziury zloszcza i co do dziur to rzadzacy maja mozliwosci ale te kupy...? no na kazdego psa a wlasciwie wlasciciela za malo radnych do pilnowania nawet jesli wrzuci sie pracownikow magistratu. ludzie sami musza nauczyc sie DBAJ O CZYSTOSC WOKOL SIEBIE i basta ale to zbyt trudne...

0 0
ID:24516

Kindybał

Nazwa WC pasuje idealnie do niby tej telewizji. BRAWO.

1 2
ID:24517

czesiek

A mnie dziwi że wy ludzie marnujecie czas na oglądanie takiego badziewia jak Kujawy i WC myślałem ze czas na to mają tylko emeryci i nudziarze

3 0
ID:24519

Rambo

CW do WC.

1 0
ID:24534

dzonny_killer

@rambo brawo! tekst w stylu przedszkolaka... ;-) a terminator jest lepszy od rambo ;-)

1 0
ID:24543

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA