moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul...

moze ktos z Was ma pomysl na to co zrobic z zabytkiem na ul Stodolnej bo od lat straszy wladze widac nie wiedza co z tym fantem zrobic... moze zrzutka ogolnonarodowa na remont moze cos... no pomyslcie !

6 komentarzy

ben Jakov

Proponuję zapytać osoby kompetentne w tej materii, związane z Państwową Służbą Ochrony Zabytków, czyli państwa Horonziaków (między innymi)...

4 1
ID:24471

pinokio

...to ja wiem! Pytam bo od lat nic sie nie dzieje ,moze zapomnieli o tym i panstwo H i inni wiec jak za GIERKA pomozmy.....

1 0
ID:24473

seniorka

a propos zabytkow to ja tez zapytam czy ktos prywatny jest wlascicielem starego domu towarowego bo na nim tez jest tabliczka ze zabytek.. no moze jeszcze sie calkiem nie sypie ale niewiele brakuje! Nie dosc ze Plac Wolnosci jest koszmarny to jeszcze ten liszaj. pewnie odrutuja jak ten na Stodolnej i tyle! Od lat nikt nic nie robi. Albo oremontowac albo zburzyc bo urokliwe to nie jest! Ale szybko to zrobic bo 31 wiek wloclawek wejdzie z tymi....zabytkami zabytkow.

2 0
ID:24476

PETENT

PROPONUJE PRZENIESC TAM URZAD MIASTA TAM JEST TROCHE CHLODNIEJ BO W URZEDZIE JEST NIE DO WYTRZYMANIA I TO ZA NASZE PIENIADZE

1 1
ID:24496

Włocławianiuuuniuś

to ben....
słyszałem że jest zgoda na rozbiórkę.
Twym zadaniem jest znalezienie właścicieli.

1 0
ID:24502

barbapapa

jesli na Stodolna to miejsce wymarzone bo to...byle carskie wiezienie! i chlodno i bezpiecznie duchy klawiszy itp itd....

2 0
ID:24505

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA