a to nas w maliny wpuscili z licznikami...

a to nas w maliny wpuscili z licznikami przedplatowymi!Energomaty znikaja jak ten kolo Tesco i duze prowizje trzeba placic bo pozawierali umowy ze sklepami np POLOMarket. Jak tak mozna z klientami? Monopolisci psia krew!!

14 komentarzy

szuja

Seniorka widzę ,ze po necie śmigasz a prądu w nim nie umiesz sobie kupić.

1 0
ID:24659

poziomka

wlasnie tez mnie krew zalewa bo bylo taniej i wygodniej a teraz i zdrozalo bo jakies dodatkowe oplaty sa i limit wprowadzili ze nie mniej niz 20 zl i wystawili nas do wiatru i przyslali pisma ze trzeba zdecydowac sie na jakas opcje a kto sie na tym zna? Doradza tak zeby wyjsc na swoje i tak to bedzie. Oplaty za wykupienie to prawie 3 zlote! SKANDAL

1 0
ID:24664

seniorka

oj szuja szuja nie badz taka szczerzuja zlosliwa. chronie swoje dane robaczku a poza tym mam ochote na rozne formy zakupu bo to gwarantowac miala umowa robaczku! a co do smigania to chyba wolnosc Tomku w swoim...domku zgadzasz sie z tym???

1 0
ID:24672

Pytanie

To jawne złoooooodzieeeeeeejstwooooooo MONOPOLISTYYYYYY za zgodą URE ........piszcie do Urzedu Ochrony Konsumentów -wszyscy ,tylko wtedy można ograniczyc takie złodziejstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
ID:24675

emerytka

ja też mam licznik przedpłatowy i nie narzekam. Dzwonię i zamawiam, oni podają mi przez telefon nr do wbicia w licznik i sami pobierają z konta ( przelew tylko 1 zł). Ale to trzeba załatwić w Energii bo potrzebne jest hasło i zlecenie na pobieranie z mojego konta bankowego. Pozdrawiam

0 0
ID:24687

seniorka

powtarzam problem tkwi w tym ze NARZUCA sie forme zakupu a to jest dzialanie monopolistyczne bo NIKT NIE MA OBOWIAZKU MIEC KONTA W BANKU CZY INTERNETU W DOMU a na to wyglada! Czytajcie wpisy ze zrozumieniem a nie podajecie dobre rady nie o to szlo!

1 0
ID:24696

szuja

~seniorka
Co ty tam znowu gdaczesz.Jak podpisujesz umowę ,to najpierw ja przeczytaj.Poszukaj sobie ,tam jest napisane co ty możesz a co wolno dostawcy. Jak masz trudności ze zrozumieniem napisz .Hahaha

0 0
ID:24717

kortyzol

Szanowna seniorka
Pani jest bardzo dziwna.To chyba powoduje pani wiek.Polecam agregaty prądotwórcze w cenie 300zł, widziałem w sklepach.Będzie pani niezależna.
Wyrazy szacunku.

0 0
ID:24723

Pytanie

Całkowicie zgadzam się z seniorką .Albo jest konkurencja i odbiorca ma wybór (tak jest w normalnych krajach ),albo to kolejna fikcja na ,,zielonej wyspie '' zarządzanej przez polityczne mafie i kartele .

0 0
ID:24724

szuja

~Pytanie
W tym miejscu zgoda.Ale sposób dokonywania zakupu jest udostępniony i nie można się czepiać. Energomaty nie działają też z innego powodu .Nie wiecie z jakiego ???????? Z powodu braku kultury naszych mieszkańców,czego przykładem może być np. ostre nawożenie trawników a nawet betonu.

0 0
ID:24739

seniorka

informuje ze wiek nie ma nic wspolnego z tym co pisze. moj iloraz inteligencji jest na tyle wysoki by nie polemizowac z "ko0rtyzolem" czy "szuja" wasze "dowcipne" wpisy sa godne pozalowania i internet to nie szambo panowie a wy staracie sie to medium do tego sprowadzic! Cieszy mnie ze jednak kultura innych bije was na leb!

0 0
ID:24743

szuja

seniorka
Jak to mówił hydraulik do ucznia Jasia? Hahaha

1 0
ID:24757

zbuntowany_kaloryfer

Dobrze, że byłem od początku nieufny wobec liczników przedpłatowych i nie chciałem zmieniać. I ma człowiek święty spokój - przyjdzie rachunek, opłacisz i zapominasz na jakiś czas o istnieniu bandy wampirów zwanej energetyką;))

2 0
ID:24766

dzonny_killer

Dokładnie Szanowny Grzejniku :)

0 0
ID:24846

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA