Chcialbym znac nazwisko tego typa z ratusza odpowiedzialnego...

Chcialbym znac nazwisko tego typa z ratusza odpowiedzialnego za stan ulic naszego miasta . Aleje K. Wielkiego powinno sie zamknac dla ruchu a tam znak ograniczenia do 30 km/h i radiowoz z radarkiem inne ulice to rozpacz. A ten z ratusza sie smieje bo jezdzi sluzbowym autem a jak rozwali zawieszenie to dostanie nowe i podwyzke.Chcialbym znac pensje tego typa.

9 komentarzy

Kierowca

Ja to bym chciał znać nazwisko jego następcy bo mam nadzieję że ten obecny to się sam do dymisji poda.

3 1
ID:24789

koniec

czy to oznacza koniec jezdzenia? a moze przez las po piochu by lepiej sie jechalo? Aleja K. Wielkiego to patologia a ludzie tam musza jezdzic do pracy autobusy tiry jak autobus wpada w dziure to az plomby z zebow wypadaja

1 1
ID:24790

Pytanie

Jak to ? Przecież znane są nazwiska osób odpowiedzialnych za ifrastruktórę drogowa miasta Włocławka ,na nich głosowaliście , czy już zapomnieliscie na kogo głosowaliście ? Wystarczy wejść do UM zapytać kto kradnie wasze podatki ,gdyby pieniadze nie ginęły to było by za co drogi remontować .....zapytacie ?

1 2
ID:24794

siruburu

stan wszystkich ulic to patologia. torunska tez jest w oplakanym stanie, ale faktycznie wczoraj jadac aleja kazimierza wielkiego stwierdzilem, ze jest w duzo gorszym stanie od torunskiej. niedorzeczne jest to ograniczenie predkosci + stawianie radiowozow z radarem. zwyczajne miganie sie od placenia odszkodowan za zniszczone auta (bo przeciez jak uszkodzi sie teraz auto to powiedza ze jechal z nadmierna predkoscia czyli 40km/h) + nabijanie pieniedzy na podwyzki dla urzednikow. zenada.

3 1
ID:24798

xyz

ten Naczelnik Wydziału Gospodarki Komunalnej. Nazwisko dostępne na stronie UM www.wloclawek.pl w bip. A swoja droga uważam, że odcinek jedynki na ul. Toruńskiej od Citroena ul.Żwirowa (za anglikami) do Hutniczej powinien być natychmiast zamknięty zanim stanie się jakaś tragedia. Łatanie dziur na nic tam się już nie zda. Ten odcinek powinien być remontowany w pierwszej kolejności na wiosnę. A po za tym styczeń był łaskawy dla drogowców dlaczego nic nie działo się na jedynce!!!!

2 0
ID:24799

Jsnek

Jaki Ty jestes krotko widzacy i slyszacy , dziury sa w calym kraju a nie tylko w Naszym miescie. To jest efekt polewania w czasie opadow. Cos za cos.

1 2
ID:24802

:-)

Proste Kuzniewicz jest odpowiedzialny za stan drog.

3 1
ID:24803

sportowiec

A ja będę powtarzał do znudzenia. Sie wybrało sie ma a tera morda w kubeł!

3 1
ID:24810

dzonny_killer

@xyz - wczoraj wracałem ze Szczecina... calusieńka 10 krajowa naprawdę w niezłym stanie, nawet dziur nie pamiętam, aby były jakoweś. Część dróg do mniejszych miejscowości również ok, część nie (ale to normalne). Po wyjeździe pod Toruniem na krajową 1 (niby najważniejszą w kraju) od razu to poczułem!!! Dziura za dziurą, ale po wjeździe do Włocławka zobaczyłem dziurę NA dziurze!!! Odcinek, o którym wspomniałeś jest chyba najgorszy w naszym mieście (choć pierwsze miejsce wspólnie zajęłoby więcej ulic).

@jsnek - dziur nie ma w całym kraju... chyba za wiele się z Włocławka nie ruszasz, bo byś to wiedział!!! Albo jeździsz po polnych drogach... Jeszcze wytłumacz ten efekt "polewania podczas opadów" ;-) może przez przypadek i ciebie polano i do tej pory nie stajało? ;-)

0 0
ID:24920

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA