Pragnę serdecznie podziękować pani doktor A. N z...

Pragnę serdecznie podziękować pani doktor A. N z przychodni
lekarskiej ANNMED we Włocławku przy ul Ostrowskiej.Trafna diagnoza i kompleksowe leczenie pozwoliła mi powrócić do zdrowia.Jeszcze raz serdecznie dziękuję pani doktor.
Wdzięczny pacjent.

8 komentarzy

Pytanie

Znamienny wpis -czy to znaczy ,że teraz powinno się dziekowac lekarzom za fachowe leczenie ,piekarzom za fachowe pieczenie , a komu dziekować za dziurawe ulice ? A czy nie lepiej byłoby na świecie gdyby każdy robił solidnie to co do niego należy i otrzymywał za to normalne (nie okradzione przez politykierów ) wynagrodzenie ?

1 1
ID:24816

Johan

Pytanie - postarałem się sprawdzić twoje komentarze i stwierdzam z przerażeniem ,że ty zawsze szukasz dziury w całym ,po prostu jesteś MOMUSEM.
Asertywność nie oznacza ignorowania emocji i dążeń innych ludzi, lecz raczej zdolność do realizacji założonych celów mimo negatywnych nacisków otoczenia, racjonalną dbałość o własne interesy z uwzględnieniem interesów innych. Asertywność to obok empatii podstawowa umiejętność wchodząca w skład inteligencji emocjonalnej.To że podziękował pani doktor to tak mu sumienie dyktowało ,ale tobie to brakuje empatii ,jeszcze troszkę i zabraknie Ci odruchów ludzkich .Dobra rada nie zawada ,poczytaj troszkę o asertywności.

1 1
ID:24866

Pytanie

Johan -mylisz się ,ja po prostu patrzę na rzeczywistość poprzez obietnice tych ,którzy roztoczyli obraz niebiańskiej szczęśliwości Polaków po wejściu do Unii .A moje doświadczenia z pracy za granicą (legalnej) pozwalają mi porównywać obietnice politykierów do .......szarej polskiej rzeczywistości . Ty nie widzisz rozbieżności między wizją ,a realem ? Może nie pracowaleś legalnie w normalnym kraju ? Może nie znasz np. niemieckiej solidności i porządku , w którym każdy robi to , co do niego należy i jest za to godnie opłacany ? Bez fanfar i przecinania wstęgi ....? Bez partyjnych,, pleców''i oklasków ,czy to nie jest pożądana normalność ?

1 1
ID:24890

dzonny_killer

@Pytanie... zgadzam się całkowicie. To co złe należy negować, aby nie stało się normą!!! Oczywiście dobre chwalić, ale również bez przesady (jak przykład wyżej).

1 0
ID:24916

Johan

dzonny killer-a wiesz że pochwała jest zachętą do lepszej pracy?Przepraszam że pytam ,a gdzie tam widzisz przesadę? , w każdej krytyce jesteś oddanym sekundantem.Są ludzie ,których uprzejmość. jest gorsza od bezczelności -cytat Antoniego Czechowa

0 1
ID:24955

dzonny_killer

@Johan... odpowiem Ci tak... w każdej normalnej pracy (szczególnie w prywatnych firmach) jeśli zrobisz coś dobrze, to tak właśnie masz pracować, a najlepiej gdybyś robił bardzo dobrze... nikt za pracę nie będzie nikogo chwali, kto dobrze (czyli poprawnie) wykonuje swoje obowiązki... pochwały, czy podziękowania są za wybitne osiągnięcia... Dlatego uważam, że pracą Pani Doktor było wyleczyć pacjenta i to uczyniła.

Natomiast odnośnie krytyki... cóż, kiedy mi się coś nie podoba, to o tym mówię/piszę i zapewne każdy tak robi... czy to, że ktoś już napisał, że np. nie lubi mleka, ma oznaczać, że ja nie lubiący mleka nie mogę już o tym napisać??? A sam co robisz? Krytykujesz mnie, @Pytanie... czym się różnisz od nas? Nie odpowiem Ci, bo nie obraziłeś mnie, więc i ja tego nie czynię... :)))

1 0
ID:24976

Pytanie

Mając na uwadze powyższe życzę Wam wszystkim doświadczenia normalnej ,legalnej pracy w normalnym kraju , za normalne godne zarobki . Dla Polaka są to nieocenione doświadczenia i o tym wiedzą politykierzy i dlatego robią nam wodę z muzgów udowadniając ,że nienormalne jest normalne -nie dajmy się ogłupiać ...pozdrawiam .

1 0
ID:24999

dzonny_killer

Widzisz @Pytanie, ja miałem to niesamowite szczęście znaleźć pracę w firmie prywatnej, która jest NORMALNA, legalna i z godnymi zarobkami (że o pełnym pakiecie socjalnym nie wspomnę)... tak więc można, trzeba tylko chcieć i poszukać... co prawda u pierwszego prywaciarza był przez Ciebie wymieniony wyzysk i nie było tam nic normalnego (najniższa krajowa, zero socjalu, praca przez 10-12 godzin w trasie bez nadgodzin etc.) i dlatego zmieniłem pracę na lepszą i nie żałuję...

0 0
ID:25022

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA