Między prawdą a kłamstwem...jak manipulować...

Między prawdą a kłamstwem...jak manipulować faktami.
http://wyborcza.pl/Polityka/1,103835,8992608,Siedem_prawd_prezesa_PiS_a_fakty.html

4 komentarze

dzonny_killer

lepper ma godnego następcę... tfuuuu

3 0
ID:25138

ben Jakov

Już zbójnik Kwicoł w serialu o Janosiku nauczał, że prawdy są cztery: prawda. święta prawda. janosikowa prawda i gówno prawda. Natomiast uczony policjant z Kielc, był łaskaw zauważyć, że prawda jest jak dupa: - każdy ma swoją...

3 0
ID:25141

antyTusk

Pomijając osobę Pana Kaczyńskiego i kosciół bo do niego nie chodze ale Pis poprę,bo każdego widzą równo.
Po popierają ludzie co kasę mają z przekrętów ,wyjechali zagranicą i tam się żywią do Polski nie chętnie wracają i co złe nie widzą .
Tez byłem na emigracji i mam lepiej dziś jak inni ,ale po powrocie mam już dosyć patrzenia co robi rząd Tuska.
nigdy nie ufałem i nie zaufam ruskom,
W katastrofie zginęli ludzie nie tylko z Pisu i dla mnie Ruski zataili wiele faktów wraz z Tuskiem bo droga do stołeczka była taka łatwa jak nigdy , rywal polityczny zginął i liczy się tylko kasa i tak im życia nikt nie przywróci więc po co do tego wracać -??owszem za dużo tego tv i nie da się tego słuchać -ale wyjaśnić trzeba bo mam wrażenie ruski dobrze wiedzieli co robili ,jakby dziś ,że było to zamach polityczny byłaby wojna .
Nie umieją obietnic rządowych wypełnić aby zmienić kraj na lepsze ,o wyspie zielonej gadają tzn już gadali i zamilkli ,my nigdy żadnemu krajowi nie dorównamy z Unii pod względem zarobków itp ,ludzie wyjeżdżają za chlebem,pracy nie ma pensje małe ceny w górę ,wszystko zabierają ,zero pomocy finansowej dla dzieci jak w Uk czy w Niemczech ,pensji ,która by zagwarantowała spokojny dostęp do własnego mieszkania a Tusk wszystko co dobre nie złe i najchętniej bije bravo !!!
drogi katastrofalne ale koleżka po fachu ponownie został ministrem ,tego wyborcy chcieli czy tez Tusk ,bo mam wrażenie ,ze zwykli ludzie nie mają nic do powiedzenia a media i ankiety robione są wśród "swoich " bo tak o sukces najłatwiej.

2 2
ID:25146

grzegorz1

Gazeta Wyborcza niech zajmie się zbrodniami Izraela na Palestyńczykach,gdzie kobiety w ciąży muszą stać po kilkanaście godzin na posterunkach drogowych aby żyd mógł przejechać drogą,która prowadzi do osiedli żydowskich na okupowanych ziemiach palestyńskich,niech napisze o równaniu z ziemią domów palestyńskich przez żydów,niech napisze o codziennych zbrodniach żołnierzy izraelskich na kobietach,dzieciach i starcach palestyńskich,niech napisze o kilkudziesięciu tysiącach obywateli palestyńskich,których trzymają w więzieniach bez wyroków sądowych....niech napisze o wyrokach sądowych,które przegrywa za kłamstwa które zamieszcza na swoich łamach.Jest to gazeta która świadomie kłamie i zataja fakty,stosuje stalinowskie zasady,gdzie wśród oczywistych prawd,umieszcza kłamstwa.Jedyną nadzieją jest to, że traci systematycznie czytelników [grudzień 5%] i gdyby nie obowiązkowa prenumerata przez zakłady pracy [poprawność polityczna] ta manipulatorska gazeta znikła by z rynku.

2 2
ID:25157

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA