Mam to wszystko gdzieś. Chemioterapia.Ładnie pan sobie go...

Mam to wszystko gdzieś. Chemioterapia.Ładnie pan sobie go wyhodował. Dopóki mózg będzie pozwalał cykluś będzie pisał. Nawet ja go wylogowali. Napiszę o przesłuchaniu przez funkcjonariusza MO który potem otrzymał stanowisko wysokiego funkcjoariusza urędu bezpieczeńxstwa

11 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Jasna cholera Cyklisto Czcigodny... trzymaj się - jestem z Tobą! Będzie dobrze, uszy do góry!!!

8 0
ID:25234

wloclawek.info.pl

Szanowny Cyklisto,
redakcja portalu www.wloclawek.info.pl, życzy wytrwałości w walce i przede wszystkim pozytywnego nastawienia.
Jeżeli chodzi o wylogowanie, proszę otworzyć maila, którego przesłaliśmy i się zalogować (w razie problemów proszę o maila)
Jeszcze raz życzymy zdrowia

7 0
ID:25236

A-Z

Cykluś - trzymaj sie jestesmy z Tobą, bądz pozytywnie nastawiony / choć łatwo to powiedzieć/ ale to pomaga i wierze że pomoże - pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia

6 0
ID:25238

Stacha

Cykluś coś mieszasz albo przesłuchiwał Ciebie funkcjonariusz MO albo bezpiecznik czyli SB. To były 2 firmy w firmie

1 1
ID:25243

dzonny_killer

Cykluś wracaj...

4 0
ID:25247

cyklus

Nie robię z sobie

0 0
ID:25250

CYKLUŚ

Nie robię komedii.W ponieedziałek pierwszaa chemia.Będę pisać jak się umiera

0 2
ID:25251

cykluś

Dziękuję wszystkim Czcigodnym Internautom. Byłem z wami przez 1,5 roku. Przepraszam jeżeli kogoś z Was uraziłem (jaki cham ze mnie,bez bruderszaftu od razu na Ty).Pozdrawiam.

3 1
ID:25267

zbuntowany_kaloryfer

Cyklisto Szanowny! Nie uderzaj już tak w żałobne tony...no daj już spokój..! Jeszcze nie raz i nie trzysta razy zobaczymy się na Portalu! Przecież przed nami wybory do Parlamentu - znowu atmosfera się podgrzeje i jestem przekonany, że interesuje Cię to. A ja mam zamiar wszystkie Twoje posty na ten temat przeczytać;) No i przeczytam. To zrozumiałe samo przez się - bo wierz mi, mam czasem (tak jak teraz) dobre przeczucia. Dobre - czyli takie, które się sprawdzają! Pzdr.

2 0
ID:25274

poliszynell

Cyklisto co to kurde jest??? Jakie pisanie o umieraniu??? Już się podkładasz? Chcesz romansu z kościstą niewiastą? Nie mam zamiaru ingerować w Twoje gusta sądzę jednak, że ona zbyt cienka dla Ciebie. Możesz uznać, że go wiem, masz prawo ale nie podoba mi się Twój wpis w czasie przeszłym byłem z Wami czy też przepraszanie za krzywdy nie wyrządzone. Już myślałem, że w post scriptum zaczniesz przepraszać za wojny światowe, komunizm czy Rewolucję Francuską:)
Nie napisze Ci weź się w garść bo sam tego nie stosuję /można sobie palce połamać:)/
1.Jestem osobiście daleki od przekonania typu nie wyzdrowieję, umrę
2.Nie wmawiam sobie, że muszę wyzdrowieć jest tyle rzeczy które muszę, że więcej presji mi nie potrzeba:)
3.Wiem, że mogę wyzdrowieć bez względu na to, jak ciężki jest stan mojego zdrowia /autosugestia/.
4. Względy czysto ekonomiczne: nie będę umierać bo nie stać mnie na trumnę:) Balcerowicz zaproponował obniżenie zasiłku pogrzebowego na 1.100zł /jeśli mnie nie stać na imprezę pogrzebową to tym bardziej nie mam zamiaru obciążać nią swych bliskich:)
5.Bruderszaft z takim chamem jak Ty:) Na taką imprę zawsze mnie stać:)

1 0
ID:25282

cykluś

Jeżeli są jeszczcze faceci Tacy jak TY .Masz rację.Odmówili operacji.Jest mi niezmiernie miło że jesteśmy razem.Porozmawiam n an onecie

0 0
ID:25286

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA