Tak sobie ogladam Sesje Rady Miasta i piany prawie dostalem...

Tak sobie ogladam Sesje Rady Miasta i piany prawie dostalem jak taki jeden gosc powiedzial "Moja partia jest Wloclawek..." kpina.
A szanowna Pani zona waznego meza od delegacji, glosuje jak SLD. Wstawka na Osinskiego tez byla dobra ze strony Kazimierczaka. Ale on chyba jej nie zrozumial :-).
I jakos tak widze zgrzyty wsrod Radnych LSD.
A Palucki mowi elektronika do lieczanie glosow niepotrzebna a zaraz potem Wawrzonkowski trzy razy nie potrafi policzyc lub sie myli. Ma chlopak pecha.

3 komentarze

sportowiec

Kazimierczak vs Grupa Potrafiąca 1:0. Brawo p. Andrzeju. Tępotę należy demaskować bezustannie. A swoją drogą zaskoczył mnie Stelmasik tak ośmieszyć księgową!

2 2
ID:25289

dzonny_killer

również uśmiałem się z "rządzącej 14" :) są tak pewni siebie... tacy żałośni... ale po śmiechu przyszła refleksja, że oni jeszcze będą nas "rozbawiać" ponad 3 lata... to dopiero miasto się stoczy (jakby już nie było na dole)... i nawet cięte riposty, trafne uwagi, dobre pomysły opozycji tak naprawdę miastu nie pomogą, mogą dać wyłącznie wewnętrzną satysfakcję...

3 2
ID:25296

szuja

Fakt ,ze Wawrzon na sesji zachowywał się jak ...... Skrzypek strasznie się męczy siedząc za tym stołem. Oni najlepiej by się poczuli za stołem biesiadnym.To jest straszne.Nawet liczyć (na siebie też) nie umieją.Cała Rada to marmelada.

3 2
ID:25312

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA