Mam zapytanie w jaki sposób można odwołać prezesa MTBS...

Mam zapytanie w jaki sposób można odwołać prezesa MTBS ??? ten człowiek robi wszystko - czyli nic , podwyżki za ciepło otrzymaliśmy owszem razem z kwitkiem do zapłaty nie informując nikogo o tym, ecidks ludziom ciemnotę o jakimś współczynniku ciepła jedego roku taki, drugiego inny, czy miasto wogóle się interesuje ulicą Zagajewskiego, Celulozową tu się miesza jka w koszmarze - jeden wielki SYF !!! Prezesa o nic nie można się doprosić - przyład jedna szyfelka piasku na posypanie chodnika na odcinku 14 klatek , brawo tak dalej trzymać a jeszcze jedno w zimę przez 3 tygodnie nie mieliśmy ogrzewania ani ciepłej wody miały być bonifikaty - tylko kto je dostał ????

7 komentarzy

Olaf

Na odwołanie prezesa nie ma szans,przecież to spółka z radą nadzorczą wybraną na pewno przez Pałuckiego.Dlaczego kolejny skład rady nadzorczej nie jest podany do publicznej wiadomości?W innych miastach np.w Płocku informacje takie można znaleźć na stronie BIP.

6 1
ID:25302

To ja...

Spółka jest prywatna z niewielkim udziałem miasta. Miasto nie może zmieniac RN, ani odwoływac prezesa. Zresztą Prezes jest bardzo kompetentny i po co Go zmieniać?

6 1
ID:25304

Piotr Zagajewskiego

strasznie kompetentny urządzając rajd pod blokami bez zabezpieczenia

6 1
ID:25308

koko

Tylko jak to się stało, że miasto utraciło pakiet kontrolny? Niech ten geniusz z MTBS wyjaśni publicznie ludziom jak to zrobił i za czyim przyzwoleniem . Pani Aleksandro bardzo dobry temat. Tak trzymać. Pozdrawiam?

5 1
ID:25309

Ryju

Tak jest ze wszystkimi prezesami w mieszkaniówce. Postarajmy się odwołać tych nierobów a opłaty będą o wiele niższe. No to do roboty.

6 0
ID:25329

czarny bałwan

Jako argumentację ostatniej podwyżki podaje się ogólny wzrost cen - bzdura - ceny powinny być podniesione na podstawie konkretnego rozporządzenia, uchwały Rady Miasta Włocławka. kto jest właścicielem tych mieszkań, My lokatorzy, MTBS Sp. z o.o., czy może bank który skredytował wybudowanie tych bloków, a może miasto Włocławek które dało grunty.
Proponuję utworzyć zrzeszenie mieszkańców tych nieszczęsnych MTBSów. W jedności siła. Jeżeli wszyscy będziemy razem mamy siłę nacisku np. wstrzymanie opłat za czynsze - przecież wszystkich nie wyrzucą.

1 0
ID:28445

pani

brak słów to jest spółdzielnia która naciąga ludzi

0 0
ID:68892

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA