Daj kurze grzędę a ona mówi wyżej siądę.Do tego...

Daj kurze grzędę a ona mówi wyżej siądę.Do tego doprowadzili solidaruszki dając fory czarnuchom.Hahaha
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110128/KRAJSWIAT/384743120

8 komentarzy

katolik nie z wyboru

Kwach podpisując KONKORDAT otworzył furtkę panom w czarnych sukienkach. To tak jak by powiedział do tych pazernych panów : Bierzcie i rwijcie kasę z budżetowych pieniędzy ile wejdzie w imię prawa za te swoje jasełka które odprawiacie.

3 0
ID:25396

szuja

Właśnie zapomniałem o Kwasie,pewno był nawalony.

4 0
ID:25404

dzonny_killer

wybacz Szujo, ale ani pomorska, ani tym bardziej cytowany super ekspress nie należą do wybitnych jednostek prasowych... których wiarygodność jest równa wiarygodności komuszków z sld, czy księży... a jeśli nawet by tak było, jak podają w artykule, to... bardzo dobrze... niech dalej odpychają ludzi od siebie...

2 3
ID:25418

szuja

A syn Suchockiej jest ochrzczony.Przecież z biskupem ślubu nie brała.Hahaha jak to jakiej Suchockiej?

2 0
ID:25439

wadera

W mojej parafii na Zazamczu we Włocławku,jak opowiadała klyentka ,młodzi poszli umówić chrzest. Proboszcz zapytał czy brali ślub? Młody odpowiedział pytaniem.A córka księdza jest nieochrzczona?Podziękowali i wyszli. W innym kościele klasztornym ksiądz nie pytał ich o związek małżeński.Co łaska i z Bogiem.

3 0
ID:25442

kortyzol

Dla mnie ważny jest ślub cywilny a nie kościelny. Jeszcze tego brakuje żebym jakiemuś czarnemu opowiadał o swoim życiu seksualnym. Nasłuchają się takich opowieści a potem dymają na zakrystii i od zakrystii ministrantów. Nie dość, że .... to jeszcze się z buciorami w prywatne życie pchają.

2 0
ID:25443

szuja

[IMG]http://i55.tinypic.com/11wd3s2.jpg[/IMG]

1 0
ID:25453

kat

Ten, kto pozwala sobie włazić na plecy, robi to na swoje własne ryzyko i koszt i nie powinien się użalać tylko pogonić tą czarna zarazę jak zwykłego pasożyta. Do wiary nie potrzeba nikomu żadnych urzędników ani pośredników. Kiedy widzę takich żarliwych katolików wyzyskiwanych i oszukiwanych przez ta całą machinę administracjo kościelnej przed oczami ukazuje mi się obrazek murzyńskiego szamana walacego w bęben na postrach, dla wywołania posłuszeństwa. Czarni od 2 tysięcy lat walą w ten bęben i niestety mają jeszcze gromadkę przestraszonych słuchaczy bojących się diabłów i spowiadających się im ze swoich grzechów, które są niczym w obliczu przewinień spowiedników ...

4 0
ID:25457

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA