mili moi chcialam zapytac jaki jest Wasz stosunek do tego o...

mili moi chcialam zapytac jaki jest Wasz stosunek do tego o czym opowiada pan Barski? Jak myslicie jestesmy sami w Kosmosie czy nie?? No bo ze KRASNOLUDKI sa na Ziemi to wiemy...

13 komentarzy

szuja

Ja nic nie wiem !O!Seniorka cygani.

1 1
ID:25533

j-23

p. Barski ma swój świat i swoje zabawki jak go to bawi to ok.

3 0
ID:25534

dzonny_killer

jeden już miał z nimi spotkanie w Klewkach :p

1 0
ID:25540

seniorka

a Tobie o co chodzi? Zaczynasz drake? I co to znaczy "cygani"?

0 0
ID:25550

Pytanie

A może ........pan Barski na prezydenta .......jest straszno ....dlaczego nie może być ...śmieszno...?

1 1
ID:25555

szuja

@seniorka.Ale ja cię przecież naprawdę lubię,nawet jak cyganisz i bardzo się martwiłem dlaczego tak długo cię nie ma .Może poszłaś na pielgrzymkę. Świnka ma zawsze kręcony ogonek!

1 0
ID:25557

pinokio

Fajny temat Jak tak pomyslec to nie ma sie pewnosci czy oprocz nas sa jakies cywilizacje>>>Boga nikt nie widzial a ilu wierzy? Byly jakies zdarzenia w Newadzie i nawet swego czasu duzo sie o tym cztalo. Interesujace> A co do pana Barskiego no to coz ma pasje i nikomu krzywdy nie robi> Czasami denerwuja te jego wywody ale to nie znaczy ze tylko MY JESTESMY WE WSZECHSWIECIE. Swieta racja z krasnoludkami jesli ONE sa to moze i UFO istnieje????????????

1 1
ID:25563

Stacha

Politycy też cyganią i idą do przodu -

2 0
ID:25567

szuja

Barski jest ql !

1 0
ID:25579

seniorka

oj SZUJA SZUJA! Naleze do tych ktorzy nie udzielaja sie na pielgrzymkach, nie nosze moherowego beretu i nik"seniorka" nie koniecznie oznacza staruszke a jesli nawet to jesli nie chcesz sie zestarzec to umieraj za mlodu... Lubic mnie nie musisz mam do tego stosunek ambiwalentny... nadal nie kumam tego "cyganisz" no ale nie musze> Co do swinek to najnowsze badania pokazuja ze nie kazda krecony ma i te z prostym tez sa swinkami! A na marginesie to nie chodzlo mi o BARSKIEGO tylko o zjawisko o problem... POZDRAWIAM

0 0
ID:25603

szuja

Na świnkach ,to się naprawdę nie znasz.Celowo nie podawałem płci!Na pewno doskonale wiesz ,że jak świnia ,to świnia i nie ważne czy komuszek ,czy solidaruszek,płeć też nie gra roli.Tak jak to ,że wg Biblii kobieta nie jest człowiekiem.

0 0
ID:25633

seniorka

dobrze ze tylko w bibli ale na szczescie to nie jest JEDYNY SLUSZNY PRZEWODNIK>Na swinkach nie znam sie i jak dotad udaje mnie sie unikac ich towarzystwa a ze sa tez wiem zupelnie tak jest z nimi jak z krasnoludkami niby nie ma a jednak sa!

0 0
ID:25643

szuja

Mam tylko jedna prośbę -szanuj polskie litery.

0 0
ID:25677

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA