Po obejrzeniu w telewizji TVKujawy sesji Rady Miasta mam...

Po obejrzeniu w telewizji TVKujawy sesji Rady Miasta mam wrażenie że mamy we Włocławku drugiego Niesiołowskiego w osobie pana przewodniczącego Rady Miasta.Panie przewodniczący to nie prywatny folwark SLD.Każdy radny ma prawo wręcz obowiązek zgłaszac wnioski jak i odnieśc się do wypowiedzi prezydenta, a pan nie powinien tego uniemożliwiac.Druga sprawa może trzeba wymienic sekretarzy skoro nie umieją policzyc do 10 chcę zaznaczyc, że biorą za to pieniądze i to niemałe.Może warto by było zatrudnic na stanowisko sekretarzy młodych bezrobotnych matematyków, bo to wstyd jak ktoś nie umie liczyc.Panie przewodniczący piastując tak ważną funkcję nie powinien pan ziac nienawiścia do opozycji co widac na sesjach.

10 komentarzy

dzonny_killer

Droga mieszkanko! Obudź się i zejdź na ziemię! To jest w tej chwili prywatny folwark komuszków! Przewodniczący jest wiadomej opcji i pilnuje takiego porządku, jaki sld pasuje. Radni, którzy są z opozycji i za dużo "szczekają" (mogą popsuć PR) są wyciszani. Sekretarze nie potrafią liczyć, zresztą całe prezydium ma problemy - a pała za nich ręczył i jaki efekt? Żaden! System liczenia niby bezradni sld popierają, ale go nie zastosują.

5 8
ID:25586

anonimm

mnie też oburza brak kultury Przewodniczącego

6 2
ID:25591

szuja

@dzonny_killer , solidaruszek strasznie to przeżywa.POczerwieniała też ze wstydu świnka z zawsze z zakręconym ogonkiem.

4 2
ID:25599

LALA20

TYLKO KREW W NICH SIĘ BURZY Z WŚCIEKŁOŚCI ,ŻE KTOŚ Z INNEJ OPCJI ŚMIE IM ZBURZYĆ TAAKĄ WYŚNIONĄ SIELANKĘ I CIĄGLE IM MĄCI, ŻE AŻ STRACH ICH PO D... OBLATUJE, NO I WTEDY RYCZY P. "PRZEWODNICZĄCY" PRZEZ MIKROFON NA WSZYSTKICH OPOZYCJONISTÓW. NIECH POWIE WAWRZONKOWSKI DLACZEGO STÓŁ PREZYDIALNY PRZENIEŚLI NA WYŻSZY PODEST!KUPA ŚMIECHU , NIECH TO OPUBLIKUJE , NIECH WŁOCŁAWIANIE TEŻ SIĘ POŚMIEJĄ ZDROWO Z BEZNADZIEJNEJ KOALICJI,HA , HA, HA!

2 3
ID:25602

pinokio

szuja jestes MONOTEMATYCZNY to nudne moze jednak dasz z siebie cos cnowego chlopie!

2 3
ID:25607

szuja

@pinokio-uważaj żeby ci nosa nie przycięli.Pisałem już ,że nie podoba mi się *trójca * zasiadająca za stołem .Starych dwóch pryków powinno bawić się np.z wnuczkami a nie szukać pod stołem wypadłej szczęki. Niech ciumoki zrobią sobie implanty. Stać ich na to.
@LALA przestań pisać dużymi literami bo pomyśle ,ze ktoś Cie usiłował np. zgwałcić a w to już nie uwierzę. Hahaha

0 2
ID:25631

sportowiec

A gdyby tak ktoś pstryknął fotkę całej "czwórcy" prezydialnej w chwili ich wysiłku umysłowego to Pulitzer na bank.

4 0
ID:25641

pinokio

spokojna Twoja glowa szujo! Jak tak czytam twoje wpisy to nie wiele tego z czego jestes zadowolony! Taki z Ciebie wieczny malkontent. Ciekawe ile w tym pozy a ile charakteru... tak czy siak wspolczuje bliskim maja ciezki kawalek chleba do zgryzienia z takim frustratem Hej wiosna idzie usmiechnij sie..

1 1
ID:25665

szuja

@~pinokio
Jak ty palisz głupa ,to mnie nie wolno?A co w tym"Chlewie"zwanym......... ma się podobać ?.Hahaha

0 0
ID:25675

Pytanie

Każde z Was może uczestnicząc w posiedzeniu RM jako publiczność poprosić o głos i zwrócic uwagę ryczącemu panu przew. na brak kultury osobistej. Pomyślicie o tym ?

0 0
ID:25708

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA