Kto z Was wybiera sie na spotkanie z PALIKOTEM?Bedzie 5...

Kto z Was wybiera sie na spotkanie z PALIKOTEM?Bedzie 5 lutego o 17 tej na PIWNEJ.bardzo ciekawi mnie jaka bedzie frekwencja no i jakie media beda poza naszymi "telewizjami"????

27 komentarzy

jon

ja bardzo chetnie. mobilizuje znajomych.

5 4
ID:25650

barbapapa

podobno sa nawet zaproszenia na to spotkanie. ktos mowil mi ze jest tez biuro Palikota w naszym miescie> Jesli tak to kto wie gdzie ono sie znajduje i kto jest"Namiestnikiem" Palikota w naszym miescie???? Chyba pojde z ciekawosci a moze uda sie zadac jakies pytanie... przeciez "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi..."

4 2
ID:25653

seniorka

tez pojde posluchac no bo nie czesto zjawiaja sie w naszym miescie takie "smakowite kaski" po drugie bedzie to jakas rozrywka w te ponure dni no i otrze sie czlek o WIELKA POLITYKE.. Obawiam sie jednak ze bedzie to tylko KAPISZON

4 2
ID:25654

Tedy

koordynator spotkania:Piotr Zaręba i Tomasz Hadacz
kontakt: 783877056 oraz [email protected]

1 1
ID:25655

seeker

mam nadzieje, że nikt mądry tam nie pójdzie. Największy błazen w historii polskiej polityki zakłada partie. błaznów chyba. Gośc łamie prawo, obnosząc się s tym, pije publicznie alkohol, wymachuje bronią, ubliża... Poza tym gośc jest członkiem Komisji Trójstronnnej i jednym z przedstawicieli (oprócz np. Olechowskiego) Grupy Bilderberga na Polskę. Takiej władzy chcecie? To proszę bardzo, na taka zasługujecie bezmyślne istoty. Poza tym to nie jest nic nowego, to będzie PO bis, chodzi o to że PO traci od dawna i to jest dla nich altenatywa - albo potencjalny koalicjant. PO PRECZ, BŁAZEN WON! Dlaczego w polskiej polityce są tylko tacy ludzie? Żenujący, bez kultury, jakieś przekręty biznesmeny i inne nieudaczniki. Gdzie ta inteligencja pytam. gdzie??

11 12
ID:25658

Olaf

Dobrze .ze w polskiej polityce znalazł się odważny do otwartej walki z klerem.
Najwięcej błaznów wśród polityków można się doszukać w SLD i PIS., a przynajmniej nie obiecuje gruszek na wierzbie jak inni.

8 4
ID:25660

janka kowalska

my na swoim rynku mielismy krasomowcow np. czarnecki, czlowiek rzadnny slawy arganki w sposobie bycia, zgrywa sie na bohatera. a jest tylko blaznem.ja wole nasze brudy anizeli proroka z lubelszczyzny. wole domowe zacisze anizeli mowe wizjonera ktory tak szybko dorobil sie pozycji, pieniedzy. potrzebni chyba sa nowi klakierzy. powodzenia.

1 5
ID:25662

seniorka

TEDY> Dzieki za cenne informacje.A teraz seeker.Kolego jesli masz inne zdanie to masz do tego prawo ale NIE MASZ PRAWA OBRAZAC INNYCH. Po co dmiesz w takie traby? Musu nie ma i nie musisz NICZEGO ROBIC W BREW WOLI i powsciagnij swe emocje bo stajesz sie samozwanczym policjantem i cenzorem> Wrzuc na luz!Pozdrawiam

4 2
ID:25663

seniorka

pojsc na spotkanie nie znaczy wybierac bo nie z kazdym z ktorym sie bylo na randce idzie sie do oltarza. A poza tym za SWOJE wybory my odpowiadamy i karku ty nie nadstawiasz wiec co Cie to obchodzi? Jedni sluchaja Radia Maryja inni Palikota i nic Ci do tego. A moze Ty "SE' poczytaj co nie co he???

5 0
ID:25667

Do -seekera-

Zadałeś sobie sporo trudu żeby wyszukać brudy pisane przez takich jak Ty .
Ludzie ,którzy mają coś do powiedzenia w Polsce zawsze byli i są niewygodni i opluwani przez nieudaczników z rodowodem ministrantów i harcerzy.
Podobnie było z Lepperem. Lepiej poszukaj coś na tych,którzy są od lat przy korytach, a nie mają pojęcia o rządzeniu. Przede wszystkim miejscowi,twardogłowi wykształceni przez PZPR-owskie uczelnie typu WSNS.

4 3
ID:25668

szuja

@seeker
Lubię Pana Palikota.Widzisz kol ,Kaczyński jako katolik zrobił sobie z krzyża gadżet i to wg mnie jest nie tak.Gadżet jaki zaprezentował kiedyś Palikot pomógł w brzydkiej sprawie policyjnej to drobiazg.

7 2
ID:25669

Stacha

Mnie interesuje Palikot jako polityk - może być Żydem , Romem czy Gejem jakie to ma znaczenie. Jest niewygodny i trzeba go opluwać?

3 3
ID:25670

wladek 30

nie ulegale awatpliwosci Polikot to blazen nad blazny niemal narodowy komik ale tacy tez sa w takim narodzie potrzebni

2 3
ID:25671

jon

a ja mam dosyc kumoterstwa dosyc posadek dla rodziny.dosyc kleru .pracuje i chce godnie zyc i nie ogladac codziennie smolenska ,kłotni i afer.ja chce ŻYĆ.

3 1
ID:25673

seniorka

no prosze jednak w czyms mamy podobny poglad! I Bardzo to mile SZUJO ze nie ziejesz "ogniem" robisz postepy i nalezy sie pochwala a tymczasem wznosze okrzyk: Na czesc SZUI hip hip hura hura hura! Pozdrawiam

4 1
ID:25678

Pytanie

Czy to znaczy ,że cyrk do Włocławka przyjechał ?

4 3
ID:25683

pinokio

tak dopiero nadjedzie ale bez tresury dzikich zwierzat bo te sluchaja Rydzyka. Ciekawe z jakim gadzetem tym razem?????

2 0
ID:25700

szuja

~seniorka |
Nic nie łapiesz ale próbuj.Nie tylko świnka ma ogonek zakręcony w prawo.

3 2
ID:25701

seniorka

szkoda szarych komorek na ten TWOJ belkot. nie obracam sie w srodowisku oborowych cokolwiek to oznacza i obojetne mi w ktora strone ogonki sa zakrecone> Zootechnikiem tez nie jestem wiec temat mi obcy. jedno co wiem to to ze szyneczka jest calkiem smaczna.....

1 3
ID:25711

poliszynell

~seeker:) tak... Palikot to tratwa ratunkowa dla kolesi.Pomijając światową Komisję Trójstronną i Klubik B. a wchodząc na bardziej rodzime tereny to jak dla mnie Januszek dał POPIS przewodnicząc Komisji Przyjazne Państwo. Bardzo Przyjazne Państwo ale tylko dla socjalistycznych POPISdzielców, komuchów z SLD i czerwonych z PSL !
~Pytanie:) cyrk...ale to nie nasz cyrk a tym bardziej nie nasze małpy. Cyrk Gasipsa a małpy od Darwina:) Aaa i koń trojański będzie występował:) Z pewnością wielu się da nabrać;(
pozdrawiam:)

3 0
ID:25713

pinokio

no i prosze? teorie spiskowe mnoza sie az milo! Cel politykow osiagniety ! Jak tak dalej pojdzie to kosy trzeba klepac i czekac w pogotowiu bo wielkie Narodowe powstanie tuz tuz.... i chyba z kazdej strony.. trzeba byc czujnym i zwartym. Boze i smieszno i straszno...

0 3
ID:25739

szuja

seniorka
Jedno już ustaliliśmy.Wg. Ciebie świnia to świnia .Nieważne czy z prawicy ,czy lewicy,tobie bez różnicy.Ale są takie świnki samczyki i dziewczynki, co należą do jeszcze innej rodzinki.I nie bądź paniką ogarnięta bo są gorsze zwierzęta.Świnia to nieraz tylko z nazwy i w cale nie musi być z pod ciemnej gwiazdy.Mają takie solidarne nazwiska a z ust tylko Jezus tryska i sama dobroć przebaczenia.Do wody i worek do głowy pełen kamienia.

0 0
ID:25752

seniorka

musiales zostac przez ludzi i to z roznych opcji tych politycznych skrzywdzony czy co? Chlopie wszedzie sa dranie czy swinie jak mowisz i co?? Ziac ogniem do kazdego kto nie ma takiego zdania jak TY? Daj spokoj bo szkoda zdrowia i nic to nie daje. Ja ludzi poprostu kocham i staram sie widziec dobre strony a co najwazniejsze wiem ze nikt nie jest bez wad .... wiecej dystansu i usmiechu...

0 4
ID:25772

kortyzol

Seniorka
Głupa palić też można.A znaków polskich się używa i nie bądź taka kul.Miałaś podać te przykłady. Przecież idą z góry od ludzi dużej kultury o fakultetach nie wspominam przecież!

1 0
ID:25805

skrzat

jakie przyklady? Mam wrazenie ze podalam z tym ze nie zaadresowane do Ciebie wprost! Poszukaj leniszku> To ze jak piszesz jestem "kul" to mnie cieszy> Jezeli mowisz ze przyklad idzie z gory itd no to ucz sie ode mnie i badz bardziej przyjazny uzywaj poprawnej polszczyzny nie same "kolokwializmy" itp itd. Sluze korepetycjami i to "non profit" Pozdeawiam

0 1
ID:25816

szuja

Kortyzol-seniorka jak to seniorka,zapomniała dzisiaj wziąć pastylkę a może w ogóle zapomniała kupić ten Bilobib.Hahaha

1 0
ID:25824

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA