A tu do dyskusji artykuł drugi.Nawiązuje to naszej...

A tu do dyskusji artykuł drugi.Nawiązuje to naszej wolności wypowiedzi w internecie.
http://wolnemedia.net/prawo/pis-zaczyna-inwigilacje-forow-dyskusyjnych/

6 komentarzy

pinokio

a mnie te pomysly pisowskie to juz nie dziwia> Ta opcja zawsze miala parcie na to aby inwigilowac wszystko i wszystkich co widac w ich statucie o ile nie zostal zmieniony bo w latach 2002 np byl bardzo dociekliwy i malo demokratyczny raczej policyjny. Na szczescie nie ma ich u wladzy a nikt normalnie myslacy nie poprze tego pomyslu! Ale coz w glowach ogarnietych szalem niebnawisci trudno oczekiwac racjonalnego myslenia! ja odpukuje na wszelki wypadek w niemalowane.......

1 1
ID:25684

barbapapa

o! burza na nowo wybucha. a to ni z gruszki ni z pietruszki filmik ze Smolenska a to podsluchiwali malzonkow Kaczynskich no i teraz internet pod kontrole! ....Ale to juz bylo i nie wroci wiecej..." jak spiewa Rodowicz> Mnie sie wydaje ze to radio M ispiruje to wszystko... a mowia ze Szatan nie istnieje>>>>>?

0 0
ID:25693

Johan

pinokio- Słoneczko Peru już w lutym 2010r chciał ocenzurować strony internetowe.
Zdaniem internautów to próba wprowadzenia cenzury w sieci. Ponad 70 tys. z nich podpisało się pod listem do prezydenta Lecha Kaczyńskiego z prośbą o zawetowanie ustawy.Nie pisz bzdur że to pomysły pisowskie.

3 0
ID:25721

szuja

mr.betterknow
Najpierw samemu coś napisz.

0 0
ID:25725

pinokio

johan gwiazdo betlejemska a skad pomysl na ksywe dla mnie???? Slonce poprostu jest . Twoje skojarzenia sa irracjonalne ale mnie to rybka moge byc i peruwianskie wazne ze jasne cieple i kazdy je lubi!

0 0
ID:25740

Johan

pinokio-zjadliwy komentarz napisałeś nazywając mnie do gwiazdą betlejemską słabo kumasz, jeśli nie wiesz kto jest Słoneczkiem Peru? - słuchaj Pinokio z długim nosem od kłamstw. Słońce Peru to nie kto inny jak Donald Tusk,ty jeszcze nie dorosłeś do takiej "ksywki"

4 0
ID:25747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA