Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to...

Szanowny Cyklisto! Bądź uprzejmy odezwać się; Choroba to nie powód do milczenia. Są tu ludzie - także i ja - którzy czekają na Ciebie, życzą dobrze i o Tobie myślą. Więc pisz. Choćby o tej poniedziałkowej chemii.

6 komentarzy

seniorka

to jakas telepatia! Wlasnie dzisiaj myslalam o Cykliscie i zastanawialam sie czemu Go nie "czytam"Jesli to choroba to przylaczam sie do apelu "kaloryfera" i prosze pisz! Nie jestes sam pamietaj! Kiedys tez bylam w podobnej sytuacji i wiem czym jest wsparcie od innych nawet nieznanych osob! Czekamy na CIEBIE.

5 0
ID:25751

szuja

Mam kolegę ,który z wyciętą krtanią chyba z 10 lat funkcjonuje. Najgorzej mu było nauczyć się mówić.Ale żyje i jest sprawny fizycznie .Wspaniały człowiek.

4 0
ID:25757

barbapapa

ja rozumie to ze po tej cholernej chemi czlowiek jest bez sil bo te cholery oszczedzaja na nowych metodach i specyfikach> Moj znajomy byl bez zycia po ytch dawkach ale wyszedl i przy trzymaniu sie zalecen pokonuje to cholerstwo> Cyklisto bedzie dobrze zobaczysz!!!!!

4 0
ID:25767

kortyzol

Mam prośbę do redakcji ,może mu wyślecie najego skrzynkę maila z pozdrowieniami od forumowiczów tak zwyczajnie ,że czekamy na niego.

0 0
ID:25801

kortyzol

Jako starszy doświadczeniem pozdrawiam kolegę cyklistę i zachęcam do udziału w życiu publicznym.

0 0
ID:25802

sportowiec

A rakowi też d... można skopać. Trzymaj się!

0 0
ID:25835

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA