Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje...

Czy czytacie swoje horoskopy? Maja one wplyw na Wasze decyzje czy traktujecie je tylko z "przymrozeniem oka"???

8 komentarzy

szuja

Powiem szczerze ,ze ani mnie to ziębi ani parzy ale jestem natomiast przesądny .Jak rano wstanę i zobaczę przez okno kobietę ,to dzień raczej kiepski.zawsze zakładam prawy but jako pierwszy. Gdy rano drogę mi przejdzie starsza kobieta albo kot to zatrzymuję się spluwam przez lewe ramię trzy razy mówię w myśli a kysz ,spluwam i jeszcze raz mówię, na ta babę lub tego kota zły urok i spluwam jeszcze raz.Zawsze pomaga.Trzynastego nie musze nic odczarowywac bo zawsze jest ok.Natomiast 14 zawsze mam pecha .Jak myślę ,że juz mi sie udało to zawsze nawet przed spaniem cos sie musi wydarzyć i dowiem sie zasypiając bo zadzwonił telefon.

0 0
ID:25807

szuja

Strasznie trzeba uważać na klawiaturę bo już kilka razy artykuł wysłał mi się nie poprawiony.Poprzedni też mi poleeeeeeeeeciał i ju...miałem coś tam jeszcze dopisać a tak ani przypiął ani wypiął.

0 0
ID:25808

pinokio

kiedys czytalem ksiazke o znakach zodiaku i byly tam rozszerzone informacje. Troche nie nawet duzo zgadzalo sie i pomyslalem sobie ze cos w tym jest. Czasami czytam i szczerze mowiac jak cos jest niepozytywnego to jakos siedzi w glowie.....

0 0
ID:25818

tangens

wydaje mnie sie ze cos w tym jest wszak jestemy czastka kosmosu... kobiety predzej przyznaja sie ze ma to na nie wplyw a faceci uwazaja ze to...niemeskie i po cichu czytaja. Kierowac sie bezwzglednie horoskopem to chyba lekka przesada ale zwrocic uwage na to chyba nie zaszkodzi?

0 0
ID:25823

seniorka

zabobony czy horoskopy nie przynosza nikomu ujmy byle nie przesadzac w zadna strone no i uwazac przy spluwaniu zaby niechcacy kogos czy czegos nie opluc > Zachowac podstawy dobrego wychowania przyda sie!

0 0
ID:25848

szuja

seniorka-czy tangens to twój uczeń ,czy odwrotnie? Spluwam też raczej na niby, jak ryby i żaby ,tak aby,aby.

2 0
ID:25856

seniorka

pudlo! nie jestem nauczycielka> Mam tez prosbe nie zaczepiaj mnie ,zakop topor i wyluzuj> pogoda pod psem wiec po co psuc sobie nerwy? We wszystkim trzeba znac umiar. Pozdrawiam

0 4
ID:25864

szuja

małpa seniorka ,znowu nie łapiesz.Ale twoja sprawa skoro nie jesteś jego nauczycielka to jeszcze gorzej bo pobierasz nauki od osoby ,która w ogóle nie umie pisać po polsku.Seniorka dlaczego zaraz topór.Może palik wystarczy.

0 0
ID:25881

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA