bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami...

bardzo cieszy mnie to ze nastapi koniec z glupawymi filmikami wyborczymi z ktorych nic merytorycznego nie wyplywalo> Poza tym pora aby w kampanii nie padaly enigmatyczne haselka tylko konkrety w jaki sposob to czy tamto chca zrobic! Po drugie male prawdopodobienstwo aby ktoras z partii wygrala tak wysoko by rzadzic samodzielnie i uwazam ze my wyborcy powinnismy wlasnie w kampanii dowiedziec sie kto bedzie ewentualnym koalicjantem. Pora powaznie traktowac nas a na film to mozemy isc do kina....

8 komentarzy

szuja

Dużo ludzi do kina nie chodzi i to ilu! A napisy w kinie są z polskimi literami typu -ć

1 1
ID:25833

dzonny_killer

ubawiłbym się, gdyby platfusy, pisiory i komuchy dostały mniej więcej po równo jakieś 33,33% głosów... to dopiero byłyby ciekawe rozmowy o koalicji...

3 2
ID:25836

pinokio

w koncu nasze pieniadze nie beda szly na glupoty. A co do merytorycznych kampanii to duzo wody uplynie w wisle nim nasi politycy do tego dorosna. Ma pani racje ze wyborca powinien przed faktem byc informowany bo nikt z nas nie jest hepy ze PSL jest koalicjantem i stad nie wszystko mozna zrobic no bo cos za cos. Pan Klopotek juz sie przejadl z ta chlopska rubaszna filozofia i usmiechem peknietego klosa....

3 1
ID:25840

seniorka

no nie? Ty jeszcze o tym nie znudzilo sie? To w trosce o miedzy innymi Twoje Szujo szare komorki ! Cwicz je cwicz nic zlego sie nie stanie i okaz wdziecznosc ze masz to za darmoche a w tych czasach zadko kto jest filantropem.. ja od podatku tego sobie nie odpisze ! Usmiechnij sie jutro bedzie lepiej...tak kiedys spiewano i caly czas aktualne

2 1
ID:25852

Oczytany

Seniorko, szuja jak to szuja ...zawsze zostanie szują...tak czy siak...głupawymi wypocinami nie zjednuje sobie czytelników.

0 1
ID:25869

szuja

małpa seniorka
nic nie będzie lepiej, ty krytykujesz ,za "brak polskości " a ja ciebie za niekonsekwencję!

2 0
ID:25877

szuja

@ oczytany podobnież?
Szuja to szuja a czym ty leszczyku zabłysnąłeś na tym forum?Nawet zarejestrować się boisz!Hahaha

1 0
ID:25878

seniorka

Dzieki za wsparcie bo tak to odebralam. Cieszy mnie ze nie tylko tacy sa na tym portalu i serdecznie pozdrawiam.Swiat jest interesujacy i ciekawy jesli sa w nim Oczytani i bardzo dobrze ze Tacy sa i to napewno jest wiekszosc!

1 1
ID:25885

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA