Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?

Dzien dobry! No i jakie wrazenia po spotkaniu z Palikotem?

9 komentarzy

biały

pozytywne ; ) nie jest taki jak Kaczki i Tusk z komorowskim

5 2
ID:25898

pinokio

Wiadomo ze jest inny ale odnioslem wrazenie ze sa to hasla dosc chwytliwe ale nie da sie tego zrealizowac no i chyba na niecheci do kleru nie zbuduje sie poparcia na tyle aby wejsc do selmu> Gdyby nawet jakims cudem pokonal ten prog 5% to sam nic nie zrobi i tak dochodzimy do kwadratury kola..

3 1
ID:25903

wyborca

SUPER ! Dla mnie jest ważne że chce odsunąć kler katolicki od budżetowych pieniędzy i jest za zerwaniem umowy konkordatowej . Z racji tego że naszym rodakom żyje się coraz to gorzej , nasz rząd szuka oszczędności u najbiedniejszych , a panowie księża kat. bez żadnych skrupułów rwą kasę ile wejdzie i nie rozliczają się z fiskusem . Jestem za PALIKOTEM !!!

5 3
ID:25906

seeker

dla mnie ważniejsze jest zabranie totalnie całej kasy partiom politycznym, które moim zdaniem nie powinny wydawać naszej kasy do kupowania przychylności mediów i kolorowych ulotek i bilbordów. KOŚCIÓŁ=PARTIE=PIJAWKI żyjące za nasze pieniądze, nic nie oferujące w zamian.

PO to obiecała,
- przynajmniej zmniejszenie subwencji n apartie i co? lipa,
- mieli tez zmniejszyc na kościół i co? lipa
- mieli również wprowadzić podatek liniowy i co? i lipa

nie spełnili żadnej ze swoich obietnic, dzieki którym wygrali wybory. Dlatego tez nie uwierze zadnemu aferzyscie z PO (miro, zbych, grzesiu, donek, palykot- to wszytsko to jedna banda, teraz zmienił barwy bo PO tonie) bo oni tylko ładnie mówią. A ten to w ogóle jest ewenement, raczej do mediów powinien isc i tam kariere pajacyka robic. W polityce nie ma miejsca dla takich ja ten.

Do roboty bym pognał uczciwej za 1500 tych wszystkich złodziei i aferzystó. Ciekawe jest jedno - kazdy rzad po '89 mial jakas tam godność (po aferach odchodzili ministrowie, padały rządy, były grube przetasowania na najwyzszych szczeblach). A w platformie? chocby ukradli i wyniesli 3/4 naszej kasy to i tak ministrowie zostaną na stołkach.

NORMALNI JAK MAFIA!!

7 1
ID:25908

barbapapa

mnie tez podchodza jego hasla ale mam takie same obawy jak pinokio a mianowicie jak on chce to zrobic? Przeciez u nas wiekszosc decyduje i kogo znajdzie w sejmie poza sld? jeszcze chyba dlugo musimy poczekac aby klerowi utrzec nos.Kazda partia duzo obiecuje no bo inaczej sie nie da i tak leci od wyborow do wyborow>Marazm poprostu!

4 0
ID:25912

seniorka

to kogo proponujesz? kto ma byc w rzadzie? Zadne grabie nie grabia od siebie i zawsze bedziemy mieli do rzadzacych pretensje> A moze jednak dzieciom oddac wladze oficjalnie bo i tak jest u nas Pajdokracja. Ani Palikot aniKaczor ani Tusk niczego nie zrobia bo my spoleczenstwo znowu dzielimy sie na MY i Oni czyli RZAD Wracamy do poczatku.......Przykre ale prawdziwe>

2 2
ID:25920

Johan

Kompromitacja, malizna i mściwość. Tak to można podsumować. Myślę, że tylko on jeszcze nie zorientował się, że należy już do przeszłości. Za dużo błazeństwa i braku minimum przyzwoitości.Pa ,pa - panie Palikot.

4 3
ID:25921

dzonny_killer

pomysły to on może i ma nie najgorsze, ale zdecydowanie gorzej z ich realizacją... przykład Komisja Przyjazne Państwo... dość populistyczne hasła... ot nowy endriu lepperujący Polskę...

4 1
ID:25933

szuja

Palikota lubię, ale tylko lubię.

0 0
ID:25952

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA