w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie...

w dniu 4 lutego 2011r. byłam na połowinkach w klubie p*****i trochę się rozczarowałam zachowaniem panów ochroniarzy. Byłam świadkiem jak ochrona klubu p***** pobiła nastolatków,a raczej takiego prawa nie mają i gdzie tu jest sprawiedliwość? może w końcu ktoś zainteresował by się atmosferą i personelem klubu p*****?

4 komentarze

seniorka

Basiu jesli bylas swiadkiem to zrob z tego uzytek poprostu zglos SAMA odpowiednim sluzba Naglasniasz to w internecie i co? inni maja to za Ciebie zrobic? Trudno zrozumiec takie postawy jaka prezentujesz> Pomysl sama czy to ma sens.....

0 0
ID:25917

dzonny_killer

czemu nazwy pochodzącej od "piekarza" cenzura nie puściła?

0 0
ID:25927

seniorka

Sama sie temu dziwie bo nazwy piwa niewykropkowano {no moze dlatego ze blednie napisalam}?

0 0
ID:25946

zxxc

Zgodnie z artykułem 212 kodeksu karnego za pomówienie innej osoby, a nawet firmy czy instytucji, grozi kara do roku pozbawienia wolności. Kara za pomówienie w mediach może być jeszcze surowsza: do dwóch lat więzienia.

Problem w tym, że na razie za pomówienie może zostać skazany nie tylko kłamca, ale także ten, kto mówi prawdę. Wystarczy, że sąd uzna, iż jej ujawnienie poniżyło kogoś w oczach opinii publicznej lub naraziło na utratę zaufania potrzebnego do wykonywania zawodu czy pełnienia stanowiska.

Czyli ochroniarz obstawiający firmę P również może się odgryźć jeśli tylko wiadomo by było że chodzi o niego i tę konkretną firmę ;) Pozatym czy nie jest przypadkiem tak, że nie ma poszkodowanych - nie ma sprawy? Skoro sami tego nie zgłosili to sami sobie winni.

1 0
ID:25971

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA