Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy...

Zainspirowal mnie temat "grzesia" o banerze. Jak myslicie czy te wielkie ,zolte tablice rozmieszczone tu i tam z napisem:"zakaz wyrzucania smieci " i podpis Prezyden Miasta to ma magiczna moc? i nikt tam smieci nie wyrzuci? A moze sam fakt ze zakazuje Prezydent ma tu znaczenie? Jesli tak to postawic co pare metrow tablice o zakazie pozostawiania kupek psich i.... czekajmy na efekty? ! A moze to zolty kolor ma taki wplyw?????

8 komentarzy

Oczytany

Pewnie nie banery, ale kosze!!! Tak!! kosze na śmieci postawcie!!!. Ludzie będą wiedzieli co i gdzie wyrzucić!!. Szlag mnie trafia, kiedy ide ulicą i nie mam gdzie wyrzucić papierka po cukierku czy chusteczki zasmarkanej. Co robię? rzucam poprostu na ulicę, żeby ludzie mieli pracę. A straż miejska może mnie cmoknąć.

1 5
ID:25956

Włocławianiuuuniuś

Moim zdaniem to jest informacja, że TEN PAN TO POSPRZĄTA. ALE NIE ZA SWOJE PIENIĄDZE.

4 2
ID:25957

pinokio

e nie do zoltego muchy i inne robale leza. Mysle ze to wlasnie informacja kto posprzata> A ciekawe ile te tablice kosztowaly i kto wygral..... przetarg???

0 2
ID:25959

świnka Peppa

Póki będą tacy ludzie jak pan Oczytany, póty będziemy żyć w syfie i psich kupach.

2 1
ID:25965

szuja

@ocvzytany-zmień leszczu nicka. A tak na marginesie jak są kosze na śmieci rozstawione na ulicach to są czubate ale od śmieci wyrzucanych z domów.

0 1
ID:25996

barbapapa

a ja widzialem taki obrazek Podjezdza wypasiona bryka za kolkiem facet z karkiem jak kafar sygnety bajery i ciuch firmowy> Wylazi taki z popielniczka pelna petow wyrzuca obok bryki {5 metrow jest smietniczka!} . zadowolony czeka na kogos> No to ja podchodze i mowie uprzelmie zeby pozbieral te smieci bo to nie wysypisko a ten jak nie wrzasnie TY CHAMIE won i jak sie nie podoba to zbieraj sam! No i co? Ludzie na mnie jak na glupka popatrzyli wsparcia zero i jeszcze komentarze O jaki porzadnicki sie znalazl> I to wlasnie jest oblicze naszego spoleczenstwa. POZBIERALEM TE PETY bo to MOJE miasto....

1 0
ID:26001

szuja

@barbapapa a po tym się obudziłeś koło barbymamy z ręką u bramy.!

0 2
ID:26022

barbapapa

wiedzialem ze jestes intelektualnie ograniczony ale ze az tak to zaskoczenie chociaz ... miasto nasze pelno jest takich"TOBIEPODOBNYCH' stad takie widoki!

0 0
ID:26105

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA