a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na...

a ja o klubie T. K... we wzorcowni.byłem ze znajomymi na dyskotece i prosze sobie wyobrazic dyskoteka zakonczyła sie bardzo wczesnie poniewaz tak jak to tłumaczył"niby"manager jest za mało klientów.wiec ja sie pytam pani włascicielki jakie są limity i czy tez w swojej galerii,gdy nie ma klientów zamyka ją? a co do managera nie dziwie sie ze bedzie tam mniej ludzi przychodziło

6 komentarzy

dzonny_killer

klub, o którym wspominasz nastawił się na "elyty", ale czerwoni emeryci jakoś nie kwapią się... a normalnym ludziom odechciewa się takich nienormalnych lokali :p

1 0
ID:25989

pinokio

smiech na sali i w naszym kochanym miescie to mozliwe tylko! Nos dla tabakiery czy tabakiera dla nosa??? Jesli nierentowne to zamykac a nie wali skarb panstwa nie placac podatkow tylko wykazywac straty! To stare sztuczki biznesmenow i fiskus o tym wie ale co prawem nie zabronione to dozwolone> Takie wlasnie "luki" prawne sa potworzone bo poslowie zajeci sa soba ,polityka a nie naprawa panstwa> Proponuje olewac ten klub bo innych u nas dostatek jak na razie> Rosna jak grzyby po deszczu bo to MIMO wszystko sie OPLACA1 a klient??? co im tam jak sa nastawieni na inne interesy, Ktos kto zyje z tego STARALBY sie!!!

0 0
ID:25993

seniorka

Wyobrazmy sobie ze autobus nie pojedzie bo nie ma kompletu pasazerow. czy pociagi?? przeciez to myslenie tych pozal sie Boze "biznesmenow" to zywcem wyjete z filmow BAREJI. Takie sytuacje maja miejsce np w RPA nie ma kompletu...ZAMYKAMY NIE JEDZIEMY>>>>Czasem to mysle sobie ze pan Bog daje nie tym co trzeba.......i sa takie kwiatki>

0 0
ID:25994

Stacha

A może to "pralnia kasy"?

0 0
ID:26052

jon

zobaczcie jeszcze jedno .w jakim klubie hotelu w polsce 1 l.coca coli . powtarzam litr coli kosztuje 30 zł

1 0
ID:26055

dzonny_killer

skoro Włocławian stać, to niech chodzą i kupują w "tych" cenach :p

1 0
ID:26062

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA