CZY KTOŚ ,MI WRESZCIE POWIE , KTO SĄ MAŁŻEŃSTWO...

CZY KTOŚ ,MI WRESZCIE POWIE , KTO SĄ MAŁŻEŃSTWO OSIŃSKICH, JAKIE MAJĄ ZASŁUGI DLA WŁOCŁAWKA ,BO KTOŚ JAK JEST WYBIERANY DO RADY MIEJSKIEJ , TO MUSI MIEĆ JAKIEŚ OSIĄGNIĘCIA SWOJEJ DZIAŁALNOŚCI, BY MÓC SIĘ WYKAZAĆ , ŻE NIE SIEDZIAŁ PRZEZ KILKA LAT NA PRÓŻNO I TYLKO KASĘ POBIERAŁ , TERAZ ŻONKĘ DO KOPTOWAŁ ,KTÓRĄ NIKT NIE ZNA I NIE WIE KIM JEST I JAKIE MA OSĄGNIĘCIA DLA WŁOCŁAWKA .

7 komentarzy

szuja

Ja ci powiem ,że jesteś albo tak .... albo nierozgarnięta i dalej piszesz dużymi literami .09.02. Osińska miała dyżur ,trzeba było iść i porozmawiać.Podaję tel do dyżurnych 54-4144237

7 1
ID:26074

ooo

eeee.... ale o co chodzi..... sami wybraliscie, sami pilnowaliscie wyboru.. jak sie pilnuje tak sie ma.

2 1
ID:26076

LALA20

Szuja-nierozgarniętym , to TY jesteś,bo a ni razu, nie umiesz cokolwiek odpowiedzieć na temat, o który pytam , tylko od razu się mnie czepiasz , chyba ,albo na pewno jesteś z SLD, bo tylko oni obracają kota ogonem i nie potrafią ani pisać , ani mówić merytoryczne .Zanim coś napiszesz posiedz sobie spokojnie i napisz na brudno ,coś może wyjdzie, po wielkich korektach i wtedy się mądruj.DO dzisiaj nikt nie potrafi, powiedzieć kim TE małżenstwo jest, i jakie ma zasługi dla Włocławka.WIELKA CISZA TRWA.

1 5
ID:26092

Tomek.L

LALA 20 - wielkie litery na forach oznaczają krzyk. Czasem lepiej nie krzyczeć, żeby później nie trzeba było się wstydzić. Osińscy są członkami RM, zgłosili swe kandydatury, przeprowadzili kampanię wyborczą, ludzie zweryfikowali to w wyborach. Rozliczymy ich po działaniach jakie powinni przez te 4 lata prowadzić. Sam w RM widzę jeszcze kilka osób o istnieniu, których nie miałem dotąd pojęcia. Co gorsze widzę tam kilku osobników, których tam nie powinno być, cóż uroki demokracji. W Twoim przypadku muszę zgodzić się z Szują, Piszesz tylko napastliwe posty, od razu Wydajesz wyroki. Czy celne??? Ja widzę to przez pryzmat Twojego nick-a - jak i on - lekko infantylne.

2 1
ID:26124

dzonny_killer

No nie wierzę. Ktoś zgadza się z tym co napisał Szuja :) I nie wierzę jeszcze bardziej, bo ja zgadzam się z tym co napisał @Tomek L. Jestem w szoku :)

2 1
ID:26134

Tomek.L

:)

1 0
ID:26138

szuja

@dzony
Powiedział Miodowicz na posiedzeniu Komisji Sejmowej do przesłuchiwanego? Miód mi waść na serce lejesz.Hahaha

1 1
ID:26153

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA