dzisiaj jest"dien pisania piorem" Kto pamieta te obsadki.,...

dzisiaj jest"dien pisania piorem" Kto pamieta te obsadki., stalowki i koszmar kleksow?? Dyktando a tu buch..kleks na pol strony!! Odrabianie lekcji to byl wyczyn co??? Kto z Was uzywa czasami wiecznego piora? I kto pamieta jaka marka swiecila triumfy? Kto mial takie pioro to byl GOSC!

7 komentarzy

szuja

Jak tam scenka ?

7 1
ID:26157

pinokio

Pamietam te cholerne kleksy i ręce umazane ze strach. Mój brat pil atrament nawet i mama bala sie zeby krzywdy sobie nie zrobil ale wyszedl z tego dzisiaj jest lekarzem . Wiecznym piorem pisze po dzien dzisiejszy i bardzo nie lubie dlugopisu. W klasie maturalnej malem "Parkera" to chyba byl ten szpan! Pozdrawiam i dzieki za info nawet nie wiedzialem ze instnieje taki dzien> Pozdrawiam

0 5
ID:26169

peja

Oj dien, dien babciu..Stawiam na Pelikana.

7 0
ID:26171

pytanie

@seniorka
A ty mas babciu naprawde kłopoty ze scenka, cy to jakas csywa

3 1
ID:26173

barbapapa

Jednak jesteście jak przedszkolaki. żadnemu z was nie zdarzylo sie zjeść literę? Podoba mi się sposob pisania pani "seniorki" bo kobitka pisze sensownie a was wkurza .że często ma inne zdanie niz większość tu ciągle narzekając a. Co do tych kleksow i kałamarzy to musiał to być horrori faktem jest ,że pisanie teraz to bulka z masłem. Pani seniorko prosze głupolami się nie przejmować i porusza pani fajne tematy . tak na marginesie to moja babcia zostala babcia majac 39 lat więc wiek nie ma tu nic do rzeczy kolego"pytanie". Dżentelmenem raczej nie jesteś o ile wiesz co to oznacza.

1 4
ID:26176

poleczka40

Pytanie jest kobietą i wydaje się jej,że dowcipną.Wielkie dzięki @seniorko

0 2
ID:26207

szuja

@poleczka40 czterdzieści to już starość,też klawiaturę musisz poprawić,bo komp ci się rozsypie.

1 0
ID:26241

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA