Nie wiem jaka jest sytuacja całej branży, ale i tak nie...

Nie wiem jaka jest sytuacja całej branży, ale i tak nie jest dobrze skoro taki spadek zysku Przeczytajcie
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zysk-netto-Anwilu-z-grupy-PKN-Orlen-spadl-do-46-mln-zl-w-2010-r-2285650.html

4 komentarze

widz_26

już widać efekty działań wykształconego 32-latka

5 0
ID:26266

dzonny_killer

Napierdzielajski był, szumu, dymu i smrodu narobił, naobiecywał (jak to postkomuna) i co? i nic! jajco! Ten "dzielny" poseł, niezwykle "wrażliwy" na ludzką krzywdą i niedolę obiecuje zadbać o biedny lud roboczy krzywdzony przez paskudnych kapitalistów. Obiecuje, że sprawą Anwilu zajmie się Sejmowa Komisja Skarbu Państwa. PRZYRZEKA, że tłumaczyć się będzie i zarząd Orlenu i minister skarbu. Dobrze, że nie określił czasu na to, bo inaczej możnaby powiedzieć, że kłamał ludziom w żywe oczy!!!

Poseł Tadeusz Aziewicz (przewodniczący tejże komisji) powiedział, że jego komisja nie ma w planach na najbliższe pół roku zajmowania się Anwilem. Dodał, że żaden z posłów sld z komisji nawet nie wspomniał o Anwilu.

Tak wyglądają obietnice postkomuny z sld. Kto chce niech im wierzy i ufa... tych ludzi nie da się już przekonać... żal mi ich i im współczuję... Może qqcki coś "mądrego" powie w tej sprawie??? :))))))))))))))))

5 1
ID:26274

Tedy

Ten zysk netto musi być świadomie zaniżany po to ,że by np. Puławy mogły kupić Anwil jak najtaniej.Jeżeli w ciągu ostatniego półrocza ceny saletry znacznie wzrosły to zysk powinien być wyższy niż w poprzednich.latach.Ponadto Puławy cały czas stosują ceny dampingowe na swoją saletrę,a dodatkowo duże ilości tego nawozu sprowadzają z Węgier i Ukrainy pośrednicy.

3 0
ID:26298

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA