Nocleg w hotelu waszego pięknego miasta: 1.Targasz się na...

Nocleg w hotelu waszego pięknego miasta:
1.Targasz się na 4 piętro, z bagażami po schodach.
2.Siadasz w restauracji i słyszysz, że jest tylko jedno danie (wszyscy goście rechoczą, nawet tego nie kryją).
3.Na śniadaniu - szwedzki stół, biorę talerzyk i ...mam całą łapę upapraną ketchupem, tak umyty od spodu, łyżeczka w cukierniczce - zbiera się na wymioty......
4.W końcu wybucha pożar, ktoś coś spawał i zapaliły się tapczany w piwnicach, pożegnałem się już z dobytkiem, ale jakoś ugasili. Biegnę na to 4 piętro, porywam swoje bagaże i wypi..m gdzie pieprz rośnie. Nigdy tu więcej. Totalne olewactwo....

6 komentarzy

Włocławianiuuuniuś

z dopiskiem:
Zapraszam .............
Prezydent Miasta Włocławek

2 2
ID:26334

dzonny_killer

szkoda gościu, że nie podałeś nazwy hotelu... jak się śpi w lumperniach to takie są efekty :) może to był hotel z nazwą wziętą od ratusza? :))))))))))) (ja baza, ja baza, jak mnie słyszysz?) :p

3 0
ID:26338

Ada

Czy to czasem nie hotel Kujawy ? Szukalam hotelu dla znajomych. Tam zamiast guzika od windy na wierzchu sa kable elektryczne mozna byc spradowanym, pokoje z poplamiona podloga, posciel chyba tez nie doprana. Za to ceny sa odpowiednie. Zadnej restauracji nie ma tylko jakies budki na ulicy, zapiekanki, innym slowem nic porzadnego od kiedy przyjelismy ten kapitalizm

1 1
ID:26341

szuja

Jak na razie to mamy tylko porządny kościół kapitalistyczny.

0 3
ID:26354

zbuntowany_kaloryfer

Coś mi się nie chce wierzyć w opis Gościa. I nie wierzę - traktuję to jako próbę dokopania Włocławkowi. Niskopoziomową zresztą. Może gość pomylił wizytę w którymś z włocławskich hoteli z wizytą w hotelu gdzieś na prowincji w Mołdawii..?;)))

3 1
ID:26359

dzonny_killer

Tak na poważnie to ostatnimi czasy nie było nigdzie słychać o jakimkolwiek pożarze... nie kojarzę hotelu, który miałby więcej niż 2-3 pietra i był bez windy (jedynie w Kujawach obecnie trwa remont i trzeba wejść na 1sze piętro)... więc faktycznie to jakaś zła reklama :(

2 0
ID:26394

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA