Aż chce się wymiotować czytając wypociny Szuji,Kaloryfera...

Aż chce się wymiotować czytając wypociny Szuji,Kaloryfera i podobnych ,którym wydaje się,że już opanowali info.
Dyskusja z Wami to tak jak rozmowa z posłankami Wróbel czy Kempa.Paplanie bez sensu byle było na świecy.

12 komentarzy

szuja

@(podgatunek?)Olo pisz najlepiej solo.Nie bierz więcej tego świństwa. Kup sobie porządna działkę.buhaha

5 5
ID:26513

mim

Jednak dzięki internetowi mamy coraz mniej napisów na ścianach w szaletach. Czytać nie polecam.

3 3
ID:26515

barbara

dla nie wtajemniczonych: szuja to czerwona stonka zrzucona na to forum przez Putina

6 3
ID:26516

zbuntowany_kaloryfer

To nie czytaj i po problemie. Zwymiotować czasem warto; To na organizm działa oczyszczająco;)). Jeżeli jeszcze dodatkowo popracujesz Olo nad gramatyką, składnią i nadrobisz pewne zaległości z gimnazjum, to będziesz miał pełen pakiet zdrowotny za free;)))

8 6
ID:26517

dzonny_killer

no chyba, że Olo właśnie będzie zdawał do liceum... to wiele wyjaśnia :p

6 4
ID:26519

LALA20

W stu procentach popieram BEZNADZIEJA,ONI SĄ Z PIS-u ,BEZTALENCIA Uha.ha ,ha!!!!!!!!!!!!!!!!

7 7
ID:26520

Re

Olo masz rację w tym co napisałeś. Coraz więcej jest zaśmiecających wpisów od
"troli "nie mających tak naprawdę nic do powiedzenia ani zaoferowania innym, poza swoimi halaśliwymi wyrażającymi frustrację oraz pustkę intelektualną komentarzami . Taki krzyk rozpaczy tych (fioletowych) gostków, których w życiu realnym przypuszczalnie każdy ignoruje, a tu mogą się wykazać. Pozdro dla Ciebie Olo.;)

6 9
ID:26521

kortyzol

@ Olo i Re
Myślę ,że najlepiej będzie jak sami coś mądrego napiszecie i w tedy będziecie mieli uprawnienia do krytyki innych. Śmiało.Zapraszam do dyskusji tylko o czym ?Fakt ,że kaloryfer czasem zażartuje ale co w tym złego?On jest za PO a ja, sam już nie wiem.

4 3
ID:26522

dzonny_killer

Ja - troll - przynajmniej staram się wypowiadać na TEMAT. Natomiast ów @oli, @re i im podobni tylko potrafią TYLKO i wyłącznie naskakiwać na innych, zupełnie nie zajmując się sednem sprawy... no ale zazdrośników i etatowych naskakiwaczy jest sporo na każdym forum... Tutaj szczególnie uaktywniali się przed wyborami :p

3 3
ID:26525

bezsens jakis

Racja!
chwilami to wydaje sie, ze oni nie maja nic do roboty poza sledzeniem na "wloclawek info" kazdego wpisu; prawie wszedzie sie wpisuja i zeby chociaz z jakims polotem, ale coz... kazdy moze teraz pisac prawie wszystko co mu do lba wejdzie:) moze po prostu nie czytaj jak widzisz kto podpisywał, ja tak robie i dobrze mi z tym, z reszta i tak na tym forum to jakas zenada, pozdrawiam!
p.s.
a tymi ich docinkami o szkole sie nie przejmuj, oni tu wszyscy uwazaja sie za wszystkowiedzacych, oxfordy pokonczyli to wiesz...

5 4
ID:26526

Pytanie

A jednak stare powiedzenie ma ciągle sens -,,szanuj bliźniego jak siebie samego '' -z pozdrowieniami dla tych odmiennego zdania .....

2 2
ID:26533

Stacha

Mnie też wkurzają - niech sobie piszą na swoich blogach- Jaro już założył.

2 0
ID:26539

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA