To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje...

To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje Zakład Usług Komunalnych?Nie mają wyjścia.Oddzielnie by padli.

9 komentarzy

pecunia non olet

Jeśli chodzi o pogrzebówkę np. przewozy do kremacji to nie zdzierają , a i sam pogrzeb był ładnie przeprowadzony. Wiem,że sie odezwą głosy o opłatach na cmentarzu. Mnie też to spotkało, znalazłem kartkę na grobie brata. Zapłaciłem choć nie jestem bogol. Także absolutnie nikt wam nic nie da za darmo, no może po buzi czego nie życzę ani sobie ani nikomu.

2 2
ID:26552

Pytanie

Nadal pozostaje faktem ,że opłaty na włocławskim cmentarzu należą do najwyższych w Polsce , a ich autorstwo spoczywa w rękach ,,naszych'' radnych .....

2 2
ID:26556

Zyta

Ale cyrk, a co z tymi dyrektorami i kierownikami, kórych namnożyło się ostatnio w Saniko.

4 2
ID:26558

zbuntowany_kaloryfer

pecunia n. o. - wg mnie to nawet w mordę za darmo nie wyłapiesz;))

3 2
ID:26561

Olo

I tym sposobem S..... wróci na swój stołek.

2 1
ID:26574

Żaba

Słyszałam o połączeniu. Obecnie w SANIKO trwa skok na kasę. Wszystkie czopki awansują i dostają potężne podwyżki kosztem mieszkańców. Co tam się dzieje to są dopiero jaja jak berety.

3 1
ID:26577

Swój

szperacz - pracownik Saniko

1 1
ID:26578

Mus 13

Kto tam rządzi w tym SANIKO. Tam nikt nic nie widzi bo kasa zasłania im oczy.

0 0
ID:26598

Swój

ale człowieku ty jesteś...Twoje IP widać , i może w końcu podasz się nie jako Żaba, Olo, Szperacz, czy pecunia non olet ??? brak ci odwagi pisać w jednej osobie , całe Saniko wie kim jesteś !!!! Jeszcze troszke to polecisz z Saniko i się skończy a jak by co twoje IP 77.91.63.### . Pamiętaj nie jesteś anonimowy a za momówienie ktoś może wytoczyć ci proces z powództwa cywilnego weź to pod uwagę !!!

3 1
ID:26600

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA