...

http://wolnemedia.net/gospodarka/kto-rozdaje-karty-na-swiecie/
Proszę sobie przeczytać.
Artykuł przedstawia pokrótce jak to się kręci aktualnie.

9 komentarzy

cykluś

Czcigodna Szujowatość.Nie od dziś wiadomo,że USA jest bankrutem na glinianych nogach a karty rozdawać będzie BRIC (Brazylia,Rosja,Indie i Chiny) który bedzie miał najwiekszy potencjał gospodarczy na świecie.Już w tej chwwili funkcjonuje( choć nasze media milczą) Układ Szangchajski (Rosja i Chiny) gdzie językami kontaktóęw nie jest angielski tylko chński i rosyjski.,a USA nie jest dopuszczane nawet jako obserwator.Natomiast zaproszono w roli obserwatora np.Iran. BRIC planyje wpprowadzenie swojej waluty aby uwolnić sie od wszechwładnie panującego dolara.To tylko kwestia czasu.Skończy sie na reszcie dominacja USA i jego światowy dyktat.
I to będzie nardzo dobre dla świata.

5 3
ID:26566

szuja

To @mr.betterknow też szuja.Ale go wyczaiłeś!Hahaha

2 1
ID:26572

poliszynell

~Cykluś:)
Mam nadzieję, że skończy się dominacja i dyktat USA /Myszka Mickey/ a zwłaszcza stojącego za nim lobby - /Gwiazda ******/

USA - światowy terrorysta nr 1:
Niektóre przestępstwa (US)R(A)ELA przeciw światu i człowieczeństwu po II wojnie św.:
1946 Grecja
1947 Paragwaj
1948 Filipiny
1950 Tajwan
1954 - Gwatemala
1953 - Iran
1950 Korea
1958 - Liban
1961, 2 Kuba , Brazylia
1963 Honduras
1964 Panama, Brazylia, Laos
1964 Wietnam
1965 Dominikana
1970 Kambodża
1977 Zair
1980 - Iran
1982 Liban
1983 Grenada
1984 Nikaragu1986 - Libia
1989 Panama
1991 Zatoka Perska
1993 Somalia
1994 Haiti
1999 Jugosławia
2001 Afganistan
2003 - Irak

/nabijają się, a inwazja robi swoje. A my łapiemy za szabelki na Araba, co go nasz miłościwy okupant Mosiek wskazał:)/

Cyklisto:) Pytałeś jak moje zdrowie........ nie wiem ?!:):) Wynik... guz o granicznej złośliwości...takie tam graniczne ...być albo nie być:)
Na faryzeuszach poznałeś się w latach '60 ja... w '80 /lepiej późno niż wcale/:):)
serdecznie Cię pozdrawiam Cyklisto:)
pozdrówka dla @szuja:) , @mr.betterknow:) , pozostałych forumowiczów:) i redakcji:)

4 1
ID:26582

cykluś

Czcigodny MrBetterknow przepraszam za pomyłkę.proszę mi wynbaczyć jestem w trakcjie drugiej kolejkio chemioterapii-to troche otumania.Nie gniewaj sie.

2 0
ID:26587

cykluś

Szanowny Poliszynellu.U mnie nie podjeli sie przeprowadzenia operacji w Katedrze Otolaryngologi z uwagi na wielkość guza.Skierowali mnie na onkologie>wczoraj rozpoczałem druga serię chemioterapi 4 dni po 5 godzin ładowania (2 butle po jednym litrze z przerwą na sól fizjologiczna i srodek moczopędny).Nastepna chemia 14 marca.
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życze powodzenia i walki z raczyskiem.Zaczałęm pozytywnie myśleć.A nie chciałem iść na chemię.Byłem załamany.

1 0
ID:26588

szuja

@cykluś napisz czy dużo paliłeś papierosów?

0 0
ID:26591

mr.betterknow

Co do artykułu myślę że także ciche ale kosmicznie bogate kraje w stylu Emiratów Arabskich maczają także w tym palce.Bo to właśnie Ci którzy się nie wychylają mają najwięcej na rzeczy....Gdzieś w końcu kradzione dobra muszą być ukrywane...Szwajcaria? Dubaj ?Afryka? To tylko moje własne zdanie ale według mnie pojawia się gracze ciężkiej wagi o których nie pomyśleli byśmy parę lat wcześniej.

Cyklisto nie gniewam się na takie drobnostki :)
Poliszynell ...popieram całościowo by zatrzymać w końcu raka USA doktóry wdarł się już nam do Polski pod Toruń ze szpiegami na legalu.
Życzę wam zdrowia...
Szujo jak już masz tyle czasu i inwencji pokaż co potrafisz i powrzucaj ciekawe informacje.Wiem że nie lubisz kościoła...ja też.....więc pokaż jakiś ciekawy rozwojowy artykuł albo zrób coś....w innym wypadku szkoda twojego i naszego czasu...nie sądzisz?

Pozdrowienia dla Szanownych Panów.

1 0
ID:26596

szuja

mr.betterknow
Na innym forum robiłem to i co się uzbierało trochę,to jakiś braciszek moderator Jezuita je wycinał.Zacząłem nowa akcje na forum

0 0
ID:26612

mr.betterknow

Nie ma co się poddawać jak się coś robi w dobrej wierze...cierpliwość popłaca

0 0
ID:26643

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA