Ogłaszam drugi ranking naszych RADNYCH-bezradnych. Kto się pnie w gore kto spada, Jakie jest Wasze zdanie?
1. Bieńkowski Sławomir +1 (Jak kogos blokuja to cos musi byc na rzeczy, 13000 na glowe to za duzo za Internet)
2. Borowiak Joanna 0 (stagnacja i slowotok)
3. Chełminiak Damian 1 (kolejny raz zawod ale dam 1 bo narazie jest w szoku)
4. Chmielewski Jarosław 0 (prosze wyjsc ze znanego schematu)
5. Grządziel Krzysztof 0 (ma ten komfort, ze moze go wszystko ....)
6. Hupało Jarosław +1 (spokojnie, naturalnie, z czerwieni moze jeszcze wyrosnie)
7. Jarzembowski Maciej -2 ( za glos i intonacje )
8. Kazimierczak Andrzej 0 (ogien sie wypalil o ile kiedykolwiek plonal)
9. Kołodziej Bartłomiej 0 (bogaty zasob slow i wiedzy, ktory sie marnuje)
10. Krut-Horonziak Olga -2 (piana, piana, piana, gryzie reke bylego pana, bez zmian)
11. Krzemieniewski Stanisław -2 (co to jest)
12. Kukucki Krzysztof -1 (chlopie nie marnuj potencjalu, wyjdz poza schematy, myslisz, ze glosowali na Ciebie 70-cio latkowie)
13. Mielczarczyk Henryk 0 (Heniu, Heniu, rusz sie)
14. Mokry Piotr -2 (spada na leb i szyje)
15. Osińska Monika - (brak mi skali, ale caly czas mam nadzieje, ze wejdzie w skale ocen, rusz sie kobieto, masz potencjal)
16. Osiński Rajmund - tu skala dawno sie skonczyla, cos czuje, ze zona szybciej do rankingu wejdzie
17. Raczyński Tadeusz -1 (siedzimy i myslimy kiedy diety, dodatki, rencina wplynie na konto)
18. Rutkowska Elżbieta 0 (daj w koncu czadu kobieto, masz potencjal, nie idz w szeregu)
19. Skrzypek Władysław -2 (Wladyslaw, oj Wladyslaw)
20. Stelmasik Marek 0 (rozkreca sie 5 lat i nie moze sie rozkrecic)
21. Stocki Jan -2 (Panie Stocki gdzie energia fajnie czasem gadasz ale jak to mowi Wawrzonkoski "do rzeczy" nie idz w slady Borowiak, slowotok zabija przekaz)
22. Szczepańska Ewa 0 (hmmm, powoli sie rozpedza)
23. Szlendak-Sobolewska Agnieszka -1 (o dziwo nie spada, a to juz dobrze, zaluje?)
24. Wawrzonkoski Stanisław -2 (nie wiem co napisac, dobry gosc spokojny ale....)
25. Wesołowski Dariusz 0 (mimo wszystko nie jest tak zle, czekam na ..... nie wiem co)
Staralem sie byc jak zawsze prawie obiektywny -)