ul. Kolska - świeżo położona przed wyborami, na szybko,...

ul. Kolska - świeżo położona przed wyborami, na szybko, bez sensu, nie dość że źle zrobiona (ogromna kałuża na zakręcie), to już w sobotę (!!!!) była łatana!! 2-3 miesiące po położeniu!!!! skandal!!! te 6 milionów na drogi z budżetu też tak zostaną spożytkowane???

9 komentarzy

mr.betterknow

Być może trzeba się wziąć zebrać kierowców i mieszkańców i zrobić pikietę przed Miejskim Zarządem Dróg?
Pisze całkowicie poważnie i jestem w stanie uczestniczyć.
W końcu trzeba walczyć o nasze ciężko zarobione pieniądze i o dobro naszych samochodów których nie wygraliśmy na loterii.

Co państwo o tym sądzą?

2 0
ID:26808

cykluś

Szanowny Mr.Betterknow jak oglądam posiadzenia Rady Miejskiej we Włocławku z głównym przewodniczącym rady niejakim towariszczem Wawrzonkowskim to jestem całkowicie zdezorientowany .Komuna pełną gębą jak za czasó Gierka.
Ta sama buta,pycha,zarozumialstwo.Do tego brak kultury od razu śmierdzi napływem a nie Kujawiakiem.
Na pochybel temu partyjniackiemu aparatczykowi PRL.
Na pochybel towarzysze niedoli.

4 1
ID:26819

ja

Koleś nie oszukuj ludzi. Tam gdzie robili "łaty" była stara nawierzchnia...

1 1
ID:26822

dzonny_killer

Cyklisto jesteś wielki! Na pochybel!!!

3 0
ID:26828

szuja

To,że Warzon ma sklerozę ,to mnie nie dziwi ale ,że @mab też to już tak.

2 0
ID:26838

Włocławianiuuuniuś

Mab - ameryki żeś nie odkrył.
90 % ulic w mieście tak ma.
Ja musze zagadać z Hołkiem, aby zrobić u nas taki rajd: Toruń - Moskwa z czego we Włocławku odcinek specjalny.

1 0
ID:26850

jaś

pamiętam jak w czasie kampani wyborczej szczycił się zasługami że to dzięki niemu zrobiono tę ulicę - obecny radny RACZYŃSKI !!!

1 0
ID:26851

Pytanie

Czy Wy nie pomyliliście nazwy ? M... Z... D... ? Już sama nazwa wskazuje ,że to pomyłka . Miejski -zgoda ,ale ,,Zarząd ''? Zarządzanie ma raczej na celu utrzymanie zarządzanej substacji we własciwym stanie ,więc raczej NIERZĄD .....! DRÓG... ? Raczej DZIUR ,bo w 90% włoclawskie ulice to dziury !...A więc piszmy- Włocławski Nierząd Dziur-zgodnie z prawdą !!!!!!!! Najgorsze ,że za nasze pieniądze!!!!!!!!!

1 0
ID:26977

Poszukuje znajomego

witam moze ktos moglby mi pomoc..
czy przy ulicy Kolskiej 3 mieszka Jacek K.?
Ta informacja jest dla mnie wazna, nie prosze o informacje osobiste, lecz o fakt, czy owa osoba tam mieszka. Prosilbym odp w tej sprawie.

0 0
ID:27628

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA