Wizyty Lecha Kaczyńskiego w Katyniu 10 kwietnia 2006 r. -...

Wizyty Lecha Kaczyńskiego w Katyniu
10 kwietnia 2006 r. - nieobecny
17 wrzesnia 2006 r.- nieobecny
10 kwietnia 2007 r. - nieobecny
17 wrzesnia 2007r. - obecny (wybory do sejmu)
10 kwietnia 2008 r. - nieobecny
17 wrzesnia 2008r. - nieobecny
10 kwietnia 2009 r. - nieobecny
10 wrzesnia 2009 r. - nieobecny
10 kwietnia 2010r. - .......(kampania prezydencka)
Bez komentarza.

12 komentarzy

dzonny_killer

no to jak jesteś taki elokwentny to napisz proszę o wizytach Putina w Polsce... daty dowolne :p

1 6
ID:26943

normal

a jaki jest związek pomiedzy wizytami Putina w Polsce i Kaczyńskiego w Katyniu?

4 1
ID:26948

Oczytany

A co niby Kaczyński miał tam robić? Gorzałe pić?? ;)

2 2
ID:26950

zxxc

@~wyborca: ciekawy wzór :)

2 2
ID:26959

dzonny_killer

@normal - nie ma żadnego związku, tak samo można zapytać ile razy był prezydent Lech Kaczyński np. na Westerplatte, na Monte Cassino, w Oświęcimiu etc. Można można zapytać ile razy był prezydent Lech Wałęsa (5 lat), czy Olo Kwaśniewski na trzeźwo (10 lat) w Katyniu, czy choćby wymienionych przeze mnie miejscach... @wyborca przedstawił jakiś schemat, ale nie dodał żadnego komentarza, więc nie wiadomo do czego się odnieść... chwali on go, czy krytykuje? do jednego i drugiego należałoby podać jeszcze uzasadnienie!

Ciekawe czy paootzky był w Katyniu? ;p

3 1
ID:26983

normal

@dzonny_killer-chyba nie jest trudno zauważyć ze wizyty w Katyniu Kaczyńskiego jakoś dziwnie odbywały sie jedynie wtedy kiedy były kampanie wyborcze.Ta ostatnia niedoszła też pewnie by przebiegała pod znakiem inauguracji kampani prezydenckiej.A czy wczesniej bywał przed wyborem na prezydenta był kiedykolwiek w Katyniu?mojej rodziny akurat nie dotkneła ta tragiczna karta histori a złozyło sie tak że byłem tam trzykrotnie.

6 1
ID:26998

dzonny_killer

@normal... ja choć bardzo chciałem (i chcę), to nie dane mi było odwiedzić np. Katynia i ktoś mógłby mi zarzucić, że jak to historyk nie był w Katyniu??? Ano nie był... taka karma...

Ale zapytałem również ile razy np. w Katyniu byli inni prezydenci, czy premierzy naszego kraju... i odpowiedzi brak :p

1 2
ID:27012

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, powiem Ci na pocieszenie, że także nie byłem jeszcze w Katyniu - właściwie sam nie wiem dlaczego. Tak jakoś wyszło. No i już kilkakrotnie spotkałem się z zarzutami, o których wspomniałeś;)). Co ciekawe: najgłośniej wyrażali swoje zarzuty ci, którzy także nigdy tam nie byli;)

0 0
ID:27019

xxD

co to ma być
Xd
św pamięci prezydent Lech Kaczyński nie żyje
i zostawcie chłopine w spokoju
może nie był wspaniałym prezydentem
ale był człowiekiem i to mu się należy
żeby miał spokój po śmierci
ciekawe jak by ktoś ciągle tak twojego brata lub ojca
oczerniał było by ci miło
zapewne , nie więc właśnie

1 1
ID:27027

normal

nie obowiązku żeby odwiedzić Katyń .Jest wiele miejsc na świecie w których nie byłem i nie widzę przesłanek żeby z tego powodu posypywać głowę popiołem.Ale wracając do L.Kaczyńskiego to ugrupowanie polityczne z którego się wywodził ma zwyczaj "wyznaczać"normy dla innych.Mówić o innych np. ze nie są patriotami.Uzurpują sobie prawo do bycia jedynymi sprawiedliwymi Polakami ze wszystkimi cnotami i wyłącznością na symbole. A takim symbolem jest właśnie Katyń.Czy inni prezydenci tam bywali to jest sprawa drugorzędna bo oni z tych wizyt napewno nie robili pożywki dla swoich wyborców a taką pożywke robiło z tego środowisko PiS.Całość sprowadzała sie do krótkiego przekazu"L.Kaczyński wielki patriota jako jedyny pamięta o uczczeniu ofiar stalinizmu i odwiedza te miejsca" lotny i nośny przekaz.

1 0
ID:27028

normal

@xxd
no niestety już tak jest że jeśli ktoś się decyduje na bycie osobą publiczną to musi się liczyć z tym ze nawet jak już opuści ziemski padół to będzie się o nim mówić i oceniać.

0 0
ID:27088

Prawy.

O Prezydencie Lechu Kaczyńskim zmanipulowane media niewiele mowiły. A jak już coś mówiły to manipulowały tak słowami przez Niego wypowiedzanymi żeby pokazać go w złym świetle i nie dopuszczały do tego aby jego wypowiedzi oddawały rzeczywisty sens jego wypowiedzi.
Starały sie wrecz go ośmieszyć i pokazać jako kogoś nierównowżonego.
Wiele spraw nawet nie było poruszonych publicznie ani w czasopismach a tym bardziej a telewizji.
Robiła to zarówno platforma jak i sld i tym podobne lewicowe partie.

0 0
ID:71865

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA