Witam przedstawiam wam według mnie BARDZO ważny artykuł...

Witam przedstawiam wam według mnie BARDZO ważny artykuł dotyczący leczenia raka.

http://www.eioba.pl/a/1zy7/witamina-b17amigdalina-amygdalina-laetrile-letril-to-lekarstwo-na-raka

„Każdy powinien wiedzieć, że większość oficjalnych badań przeciw rakowi to wielkie oszustwa" – dr Linus Pauling (1901-1994), dwukrotny laureat Nagrody Nobla

Zapraszam do dyskusji.

3 komentarze

peja

Sąsiad także jest tego zdania.

1 0
ID:27001

Pytanie

Jak wynika zliteratury medycznej wszystkie produkty żywnościowe wysoko przetworzone są dla człowieka w mniejszym lub wiekszym stopniu szkodliwe .Uważam ,że problem polega na czym innym -skoro nie jest to wiedza tajemna i wiadomo , że jemy TRUCIZNĘ to dlaczego Ministerstwo (podobno) zdrowia i służby sanitarne Państwa dopuszczaja do obrotu te trucizny ? Czy nie działa tu podwójna mentalność urzedników ?

0 0
ID:27025

szuja

To jest temat rzeka.Powiem krótko.Amygdalina spełnia(podobnież ) swoją rolę w walce z nowotworami ale dopiero z tzw drugiej ręki. W Australii hodowano zwierzęta ,które dokarmiono B 17 i z ubijanych zwierząt mięso w postaci wyrobów podawano chorym na raka. W Polsce koło Gdańska miał nawet powstać zakład produkujący wędliny z takiego mięsa ale zaniechano.Badania prowadziła Politechnika Gdańska.Czytałem na ten temat dość dużo ale zaniechałem. To samo dotyczy glistnika,wilca cory itd itd.Na końcu powiem ,że rak rakowi nie jest równy , pochodzeniem,rangą i stanowiskiem.Porządek musi być.

0 0
ID:27034

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA