Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!!...

Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!! to już parodia panie dyrektorze jeździć w godzinach pracy samochodem egzaminacyjnym !!! a jeszcze na dodatek z odkrytą L-ką czy pana jakieś przepisy obowiązują ???? mnie uczono że jak nie wiezie się ucznia L-kę należy zakryć , no chyba że uczysz się jeździć, a potem dziwić się że terminy egzaminów oddalone !!!

8 komentarzy

WORD

Do obowiązków dyrektora należy również kontrola pracy egzaminatorów. Więc nie należy się dziwić , że dyrektor uczestniczy czasem w egzaminie w charakterze obserwatora. Nigdy nie miało miejsce nic takiego co jest opisywane we wpisie. Zanim napiszesz to sprawdź.

3 3
ID:27078

Tomek.L

Jak można kontrolować fachowca jeżeli samemu nie ma się uprawnień egzaminatora - patrz archiwalne audycje TVN.

5 1
ID:27079

Włocławianiuuuniuś

Swój czy to o tobie mówił prof. Bartoszewski. Bo to mi zalatuje ...Kuźnicą PRL-u

1 3
ID:27080

obserwator do WORD

to w takim razie ten egzaminowany miał chyba czapkę niewidkę, bo poza samym panem szanownym nikogo w nim nie widziałem, a widziałem w innym terminie jak pan szanowny jechał sobie do pracy około godz. 9. :) wtedy nowiuteńką toyotą

3 1
ID:27081

Ola

jadąc samemu obserwuje się egzaminatora - chyba z lornetki :-)

3 1
ID:27091

Henryk

do Włocławianiuuuniusia widać że sperma w głowę ci odbiła

3 2
ID:27092

Ola

proponuję zatrudnić fotografa i popatrzeć co Chmielewski wyprawia chyba że ma skleroze i nie pamięta co robił wcześniej

1 4
ID:27093

W

To chyba byłeś ślepy

0 2
ID:27123

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA