Postanowiłem zrobić niespodziankę Panu Zbonikowskiemu. W...

Postanowiłem zrobić niespodziankę Panu Zbonikowskiemu.
W pażdzierniku (o ile nie zostaną przyspieszone) wybory do parlamentu. W wypadku wystawienia oprzez PiS kandydatury Pana Zbonikowskiego na posła lub senatora ( w co śmiem watpić),każde spotkanie z wyborcami zostanie okraszone występem 3 lub 4 opłaconych przez cyklusia "artystów".

Pomimo iż nie jestem finansowym krezusem na miarę Pana Grządziela, niemniej jestem w stanie wyasygnować parę groszy
na opłacenie młodych osób, które na spotkaniach przedwyborczych- ewentualnego kandydata dadzą Panu "popalić".

Będzie to pewnego rodzaju zapłata za Pańskie głosowanie nad jedną z ustaw godzących w interes Naszej Ojczyzny.
O jaką ustawę chodzi zapewne Czcigodni forumowicze się domyślają.

Jest Pan zwykłym handlarzem interesów Kraju idącym na pasku pewnej grupy osób.

A przecież nie chodzi tu o duże pieniądze,bo ile mogą trwać Pańskie spotkania z potencjalnymi osobami,które zamierzać bedą głosowac na Pańska kandydaturę -godzinę lub dwie ?
Czyż 50 zł lub 100 zł za gażę występujacych na Pańskich spotkaniach "artystów" to duża strata dla portfela cyklusia ?
Pięć lub sześć opłaconych występów z niewybrednymi w stosunku do Pana epitetami powinno zniechecić Pana do kandydowania.
O ile ma Pan jeszcze odrobinę honoru to plując (niewybrednymi epitetami jako zapłatę) Panu w twarz nie będzie usilnie wmawiać Nam,że to ulewa.

Ile korzyści wypłynie,kiedy zamiast grzać ławy poselskie- Pańskie cztery litery siedzieć bedą przed telewizorem w domowym zaciszu.

Pańskie antypolskie głosowanie nad tą ustawą nie może przejść bez echa.I ja to Panu zagwarantuje,choćbym miał jeść nieokraszone ziemniaki przez cały rok.

Celowo nie zwracam się grzecznościowo (tak jak w stosunku do forumowiczów wystepujacych na włocławek,info) ani czcigodny ani szanowny albowiem dla mnie jest pan (własnie z małej litery) -NIKIM.
W żadnym wypadku nie powinien Pan reprezentować Polaków w parlamencie.

12 komentarzy

xXx

Odwal się od Zbonikowskiego
bo jest wporządku

5 5
ID:27383

ben Jakov

Nie rozumiesz strategii PiS-u: im większy ignorant, tym większe szanse ma u Cudownie Ocalonego, Chwilowo Odmienionego Premiera-Prezesa Jarosława K.

4 2
ID:27386

cykluś

Masz raxję xXx.
Życzę Tobie aby , Twoje dzieci,wnuki ,prawnuki i praparwnuki swojĄ krwawicą spłacają tą kwotę za którą glosował Pan poseł Zbonikowski.
Jestem swięcie przekonany,żę jesteś "scyzorykiem chrzczony".

5 3
ID:27390

Pytanie

Cykluś -raczej przelej te pieniążki dla dzieci pozbawione rodziny ,bądź ,,godniejszy '' od tych degeneratów politycznych z sejmu i senatu -błagam ....

1 2
ID:27393

MrTrue

Skoro jestes Hojrak obraz na lamach tego FORUM Prezydenta Paluckiego! To ON sprawia ze Wloclawek sie kurczy

2 2
ID:27398

dzonny_killer

to się Cykluś zirytował... no ale czekam niecierpliwie na te "opłacone" przedsięwzięcie :)))

2 2
ID:27399

mr.betterknow

Redakcjo dlaczego nie wpuściliście komentarza Pana o pseudonimie "XXX" a potem ktoś podpisał się pod niego zmieniając nick na "xXx"?
Proszę mi to wytłumaczyć bo kolejna osoba którą znam zwraca uwagę że znikają komentarze.Ja dałem sobie spokój,ale wychodzi na to że jest więcej osób które się z tym spotkały.
Panie Cykluś komuś zależy by Pana akcja nie była widziana przez szersze grono.
Osoba która się do mnie zwróciła pisała pod nickiem XXX i jej wypowiedź był tej która jest tu wypisana przez kogoś kto się podpisał tym nickiem.

Redakcjo czy to prawda że ktoś napisał wcześniej pod tym nickiem a wy usuneliście jego wypowiedź bo była przeciw Panu Zbonikowskiemu i popierała Pana Cyklusia?
Jeśli nie proszę podać powody usunięcia komentarza.
Proszę też przedstawić powody usunięcia komentarza Pana XXX z tematu o kursie komputerowym.

Jeśli nie macie argumentów proszę wstawić jak najszybciej komentarze.Znów minęło kilkanaście godzin i znów nie wpuszczacie komentarzy.I znów inne komentarze które nie godzą w "dobre imię" Urzędu są wstawiane wcześniej.Wstyd.

Przedstawiłem waszą sprawę i wasze ciekawe zbiegi okoliczności redaktorom portalu z Warszawy i znajomym studentom dziennikarstwa.Skromnie mówiąc są bardzo zaciekawieni masą waszych zbiegów okoliczności bo jakoś inne portale nie mają takich problemów.

Napiszę tak...jeśli się nie ogarniecie to zgodnie z prawem odejdziecie w cień jako "portal".I zacznie lepiej używać regulaminu portalu i prawa prasowego.
Bo nikt nie będzie z wami dyskutował i bawił się w wasze gierki.

A pracownikom z całym szacunkiem polecam przemyśleć co się wam opłaca i czy warto za takie grosze ponieść odpowiedzialność.

Pozdrawia Pan z którym mijacie się często w Urzędzie Miasta.

Włocławek 13.03.2011 21:10

1 0
ID:27432

wloclawek.info.pl

Szanowny mr.betterknow
jeżeli opinia została usunięta tzn. że była niewłaściwa i w jakimś stopniu naruszała regulamin.

Pozdrawiam

1 1
ID:27433

mr.betterknow

Proszę przytoczyć konkretny punkt regulaminu który został naruszony jeśli według was został naruszony w jakimkolwiek stopniu.

Tu jest regulamin:
http://www.wloclawek.info.pl/wiadomosci,regulamin,8,1.html

I poproszę konkrety.
Jeśli naruszyłem prawo lub wasz regulamin proszę o uzasadnioną odpowiedź.

Z waszego regulaminu wynika także że macie wgląd w numer IP.
Czyli wiecie kto nadużywa wielokrotnie numeru IP i świadomie nic z tym nie robicie.
Dlaczego?

Jeśli nie określicie się to znaczy że nie macie żadnych argumentów.

Polecam Redakcji i Szanownym użytkownikom zapoznanie się z regulaminem Portalu Wloclawek.info.pl oraz z przepisami prawa prasowego.

http://www.aktor.pl/prawo/prasowe.htm

Włocławek 14.03.2011 00:36

0 0
ID:27436

wloclawek.info.pl

Szanowny mr.betterknow
ciężko mi przytoczyć wpis, który się nie pojawił, o który panu chodzi, dziennie przynajmniej kilka wpisów jest usuwanych z różnych przyczyn. Po za tym nie jedna osoba zajmuje się moderowaniem wpisów.
Każdy portal ma swój regulamin, który określa co i jak. Jeżeli ktoś się z tym regulaminem nie zgadza nie musi korzystać z tego portalu.

Dziękuję za przesłanego linka z pewnością go przeczytamy.
Pozdrawiam

1 2
ID:27437

Tedy

Do wloclawek.iinfo.pl Gdyby rzeczywiście ktoś z moderatorów info.przestrzegał regulaminu-na który się powołujecie to komentarze Szuji i podobnych nie powinny się pojawiać na Waszym portalu.Chyba ,że oni sami są moderatorami.

3 1
ID:27453

mr.betterknow

Tedy masz rację.
Jednym redakcja ucina komentarze za "nic".
A z nadużyciami innych "nic" nie robicie.
I nie puściliście kolejnego komentarza Pana XXX który piszę do mnie i pyta się dlaczego na tym portalu tak robią.
A redakcja nie potrafi nawet odpowiedzieć.
Powiedzcie przynajmniej kto albo co nie pozwala wam odpowiedzieć konkretnie na zadane wam pytanie?
Zaczynacie zachowywać się jak politycy którzy deklarują w swoich biurach jedno a później człowiek nie może nawet ich spotkać.
Skoro droga internetowa nie działa by się z wami porozumieć.Możecie niedługo spodziewać się telefonu i wizyty.
Wszystko zgodnie z prawem.
Mam nadzieję że przeczytaliście zawartość linka.I widzę że mam rację skoro nie potraficie odpowiedzieć.

Nawet nie wiecie jak dużą grupę osób zdenerwowaliście swoimi wyjątkowymi okolicznościami.A mogliście mieć taką dobrą reklamę.

Pozdrawiam Użytkowników.Nie dajcie się manipulować.

Włocławek 15.03.2011 13:37

1 0
ID:27479

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA