Jak to możliwe że na innych poważniejszych portalach moje...

Jak to możliwe że na innych poważniejszych portalach moje wypowiedzi wchodzą od razu i nie są usuwane chociaż portale te mają dużo bardziej restrykcyjne regulaminy?

9 komentarzy

any

te better wiesz co zakoncz juz te glupie gadki bo sie nie dobrze robi. tak samo ja mam dosc twoich narzekan non stop jak ciaglych linkow dawanych przez ciebie chyba napisze redakcji zeby tego nie puszczali bo mi sie nie podoba. nie wnosisz nic nowego. ciagle marudzisz narzekasz i linki dajesz. wymysl cos sam. a jak ci nie pasuje sam sobie portal zaloz buhahahhahahah

3 3
ID:27486

opinia

Bo maja lepszych prawnikow i kase na nich. Na Wloclawek.info i tak duzo sie pojawia. A szybkosc to moderatorzy, na dluzsza mete kasa. I wracamy do poczatku.
Jak sie nie podoba to na .4, tam cenzura jest na max. Na czerwonych pisac sie nie uda.
Co do komentarzy , wchodzisz na portal i patrzysz na reklamy. Jezeli jest Inkubator, MPEC, i pare innych to juz wiesz, ze pisanie pewnych komentarzy jest strata czasu.

6 1
ID:27488

reklamy

Racja, polecam jeszcze analize reklam na telewizje i wszystko jasne. Czasem nawet sie dziwie jak przechodzi jawne pompowanie kasy w prywatna TV ze spolek miejsich. Ale co miasto to obyczaj

0 0
ID:27493

max

betwrknow -any napisał ci to samo co ja jakies dwa tygodnie temu, zrób sobie portal bedzie wszystko wchodzic, nie bedzie cenzury i wszystko bedzie OK

4 0
ID:27495

dzonny_killer

Szanowny @opinio... czyżbym telepatycznie rozpoznał argumenty? ;-) ktoś, gdzieś, kiedyś oświecił mnie w tej materii, a co za tym idzie, jako "jaśnie oświecony" i tak dziękuję Szanownej Redakcji za puszczanie moich komentarzy :)))

3 0
ID:27503

Opinia

W zadnym wypadku

Ty Dzonny jestes PisoSloncoPeruLechoMelexoZbonikoUfnymOfiarnymKoziolkiemPrzeciwnikiemMlodychWyksztalconychZWielkichMiastAntyKomunoZerca

Brzydze sie Twoimi AntyPaluckTekstami ktore traca brakiem wiary Nieomylnosc namaszczonych, ktorzy wiedza co dla ludu lepsze.

Gdyby nie to i tamto w imie tego i tamtego, jeszcze paredziesiat lat temu zwiedzalbys Syberie i pracowal dla dobra ludu.

Jeszcze parenascie lat temu bylbys gnil w areszcie.

A teraz... uwazaj, biuro turystyczne oferujace wycieczki szlakiem Popieluszki...
Jestem wstrzasniety ale niezmieszany, kiedy czytam Twoje posty z nienawiscia plujac na monito, sciskajac w reku czerwona ksiazeczke dokonan mojego zycia.

Jestes wrogiem narodu a Twe czyny nie beda zapomniane. Wielki Brat czuwa, "nu pagadi", Wielki Brat ma sie dobrze, Wielki brat ma swoich ludzi..

I musze napis....

Dopalacze mi sie skonczyly a Donek zamknal sklepy...

0 3
ID:27512

wujek staszek

Dziwię się, że wrzucając ciągle linki do wolnych (ponoć) mediów nikt z redakcji Cię nie zablokował za kryptoreklamę i to w 3 postach pod rząd....

0 0
ID:27513

mr.betterknow

Staszek nie znasz widocznie prawa prasowego.
Nie reklamuje portalu a tylko przekazuje artykuły które zostały udostępnione publicznie.
Gdyby było tak jak Ty mówisz to nie można by wrzucać filmików z YTube'a bo była by to kryptoreklama.Tak samo było by gdybyś bronił portalu to też by była kryptoreklama w twoim myśleniu.I dlatego wymyślono i napisano Prawo Prasowe.

Pozdrawiam

Włocławek 16.03.2011 16:12

0 1
ID:27534

dzonny_killer

Ale mi @opinio pojechałaś :p

Najgorsze w Twoim poście jest ułomna niezgodność z zastaną rzeczywistością... co gorsza (masło maślane?) zdołuję Cię, kiedy Ci po wiem ;-) że dzięki zastosowanym dużym odstępom udało mi się odczytać treści ukryte między wierszami... niestety wiele "wybitnych" oraz czerwonopokornych nie zrozumie Twoich (ż)aluzji, co spowoduje spadek mojej "popularności", o którą uporczywie zabiegam ;-)

Jak myślisz Szanowna Opinio... kto zrozumie sens Twej okrojonej wypowiedzi... ? A może podasz wszystkim chętnym adres owego Udoskonalonego Biura Podróży, oferującego jakże ciekawe "religijne" wycieczki... domyślam się, że jedną z atrakcji jest nocleg w zakonnej celi Popiełuszki (mniszej, czy innej "świętej")...

Paredziesiąt lat temu zapewne zginąłbym w lesie lub ostał na emigracji...
Parenaście last temu może oberwałbym jakąś kulką podczas strajku, czy demonstracji...

Dbaj @Opinio o swoją czerwoną książeczkę, może ci się przydać w pracy poszukiwaniu... ale pospiesz się, bo "kościuszkowcom" kończą się wysokopłatne etaty... pozostaną ochłapy, choć i te dla wybranych jeno... Zobacz na przykładzie ojro(p)osła Zemka (gdy opuścił go qq), jak wiele znaczy odpowiedni asystent(ka)...

Zawsze ktoś jest czyimś wrogiem... Prawdziwi przeciwnicy mają szacunek do siebie nawzajem... ale myślę, że w naszym przypadku Wielki Brat nie zna pojęcia honoru, uczciwości etc.

0 0
ID:27670

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA