dziś byłam w pośredniaku dowiedziałam się że jest praca...

dziś byłam w pośredniaku dowiedziałam się że jest praca
w zawodzie pomoc kuchenna za 1380zł Ale nabór jest prowadzony przez klub pracy a pracodawca jeszcze wystawi się na targach pracy.Słyszałam że pracodawca jest z wikaryjki.
może ten pan szuka magistra albo profesora do zmywania może myśli że to wyspy Angielskie.We Włocławku już chyba o h!!!
Bo dla kobiet niema pracy.

6 komentarzy

Pytanie

Jesteś z pewnością wspaniałą ambitną dziewczyną ,czy taka osoba ,,zasługuje'' na wyzysk za 1380zł brutto ? Czy nie lepiej zastanowić się nad wyjazdem z tego waratkowa granicę ? W normalnym kraju na tym stanowisku zarobisz 4 razy tyle -POMYŚL ,czy chcesz być niewolnicą ?

5 1
ID:27498

dzonny_killer

najważniejsze to pozostać człowiekiem... nie dać się zezwierzęcić (zarówno w kraju, jak i zagranicą)... jesteś wolnym człowiekiem i masz wybór... dokonaj mądrego (niestety zbyt wielu takowego nie dokonało podczas ostatnich wyborów samorządowych we Włocławku)!!!

4 1
ID:27499

Ja66

Ja miałem taka sytuację: Po złozeniu CV zostałem zaproszony na rozmowę.Okazało sie,ze jest nas jedenaścioro.Wezwano ( dosłownie) wszystkich i zapytano ile chcielibyśmy zarabiać.Zdecydowana większość straciła mowę ( w tym ja ).Nie pytano o wykształcenie,doświadczenie,bo i po co?Każdy spojrzał po sobie i wszystko było jasne.Chwilę później wyskoczył jeden co powiedział,ze może pracować za 1.500 zł.Zaraz po nim odezwał się kolejny,twierdząc,ze wystarczy mu 800 zł.Zgadnijcie kogo przyjęli.Była to najkrótsza rozmowa o pracę jaką w życiu miałem.

1 1
ID:27508

piwo$z

we włocławku nie ma przyszłości

2 1
ID:27509

Pytanie

Jeśli to wszystko wiecie to dlaczego nie domagacie się od bandy z wiejskiej zapisanego w traktacie MINIMUM SOCJALNEGO obowiazujacego w Unii ? Widzicie ,że na wszystko są pieniądze łącznie z wojenkami a dla uczciwych Polaków ich brak - jak długo jeszcze ?

0 0
ID:27515

przyjęta

Ja zostałam po miesiącu oczekiwania przyjęta do pracy ,jako sprzedawca kebabu .Kazano mi zrobic badania i od danego dnia przystąpic do pracy .Ale pracodawczyni nie wie sama czego chce i każe mi byc pod telefonem ,ponieważ na razie jak stwierdziła daje sobie radę .Więc dziękuję ,życzę jej takiego ruchu w interesie ,żeby cały czas sobie radę dawała .Co za rozumowanie ? trzeba było najpierw rozkręcic interes i zastanowic sie czy szukac pracownika .dzis przy takim bezrobociu o takiego nie trudno i nie truci komuś d....

0 0
ID:27522

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA