interwencja lotnicza sił lotniczych NATO na Libię ,jestem...

interwencja lotnicza sił lotniczych NATO na Libię ,jestem ciekawy kiedy w końcu wpadnie kosa na kamień myślę ze Iran i tym podobne kraje już zacierają rączki 3 wojna wydaje mi się już tuz tuz ,a Polska się juz pcha z tymi starymi F16 ciekawe czy my będziemy mogli liczyć na pomoc , wątpię wiec lepiej niech nas rząd sie zajmie swoimi nad Wisłą i przeznaczy te pieniądze co na operacje dla ludzi a nie szukają problemów

5 komentarzy

dzonny_killer

wróżbita maciej II... :p

2 7
ID:27672

cykluś

Zadaję Czcigodnym Internautom pytanie. Czy Układ Warszawski był w swoich zamierzeniach bardziej agresywny od układu północnoatlantyckiego -NATO czy też nie.
Patrząć na historie to jestem przekonany w 100 %,żę jednak mimo wszystko NATO jest bezwzględne i zachowuje sie na arenie międzynarodowej jak żandarm.
Pomimo agesji na Irak i Afganistan ( w świetle prawa międzynarodowego obie akcje militarne nielegalne)nadal zachowanie decydentó pozostawia wiele do życzenia.
Nie wspomnę tu o zbombardowaniu Belgradu (czyzby przez przypadek zbombardowano ambasadę Chińskiej Republiki Ludowej), pomimo,że nie uczestniczyliśmy bezposrednio w nalotach to jednak przynalezność do tego paktu kładzie sie cieniem na słowiańskiej naturze Polaków.

A przecież Serbowie to również Slowiane. Zabranie Kosowa-kolebki poczatkó serbskiej państwowości to skandal.To tak jagby Gniezno oddać Niemcom.

5 3
ID:27680

szuja

@~pakero Doncaster
Nie martw się o nasze F-y bo tylko 4-ch pilotów ma uprawnienia do ich oblatywania a i sprawnych jest nie więcej.
@cykluś
Chyba żartujesz .NATO to paranoja,taka SAMA jak ONZ

5 2
ID:27683

Adam

Przeciez NATO sluzy interesom Ameryki.

5 2
ID:27689

poliszynell

NATO jest Usraelskim kastetem na gojów!

6 0
ID:27706

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA